Etkinlik Rehberleri 898 01 Mayıs 2024

Zonguldak Deniz Kulübü’nde Müzik Festivali

Gişe

Zonguldak Deniz Kulübü’nde Müzik Festivali

Zonguldak; Karadeniz bölgesinde yer alan, gerek tarihi gerekse kültürel ve doğal zenginlikleriyle öne çıkan şehirlerimizden biri. Düzce, Bartın, Karabük ve Bolu’ya komşu olan bu şehir kendi içindeki güzelliklerin yanı sıra onu çevreleyen illerle de zengin bir akışa sahip. Zonguldak’ın Karadeniz’in muhteşem manzarasına karşı uzanan kıyıları da mutlaka görülmesi gereken bölgeler arasında yerini alıyor. İşte Zonguldak Deniz Kulübü de tam bu muhteşem kıyı şeridinde, hem merkezi bir konumda hem de doğayla iç içe bir noktada yer almasıyla ön plana çıkıyor. Yapının uzun ve köklü tarihi de misafirleri şehrin bu gözde mekanına çekmeye devam ediyor. Zonguldak mekanları deyince akla gelen ilk yerlerden olan Zonguldak Deniz Kulübü, bu yıl 17-18 Mayıs’ta heyecanla beklenen bir festivale de ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Zone Fest Zonguldak

Bu yıl heyecanla beklenen festivaller arasında yer alan Zone Fest Zonguldak, 17-18 Mayıs’ta birbirinden ünlü isimlerle şehirde eğlenceyi zirveye çıkarmaya hazırlanıyor. Pera, Piiz, Çağan Şengül, Bege, Ragga Oktay ve Blok3 sahne alacak isimler arasında. En sevdiğimiz sanatçıların dillerden düşmeyen şarkılarını muhteşem bir festival ortamında canlı olarak dinlemek, bu Mayıs’ın unutulmaz anları arasına girecek. Sevdiklerimizle birlikte eğlenmenin tadını 17-18 Mayıs’ta Zone Fest Zonguldak’ta bir kez daha tadacağız. Karadeniz’de festival, bu yörenin kendine has iklimi ve kültürüyle bir araya gelip harika deneyimlere kucak açacak. Günlük giriş ve kombine bilet seçenekleriyle ister iki gün boyunca ister gitmeyi seçeceğimiz günlük girişle festivale katılım sağlayabileceğiz. Sevdiğin sanatçıların hangi gün sahne alacağını @zonefest ve @gisecomda Instagram hesaplarından da takip edebilirsin. Bize soracak olursan, 17 Mayıs da 18 Mayıs da vazgeçemeyeceğimiz konserlerle dolu. O yüzden iki gün boyunca sınırsız eğlence bizi bekliyor!

Zonguldak Deniz Kulübü

Zonguldak’ın sevilen mekanları arasında öne çıkan yerlerden biri olan Zonguldak Deniz Kulübü hem konumu hem de doğasıyla ziyaretçilerini adeta büyülüyor. Denize sıfır konumu, merkezde yer alıyor oluşuyla sağladığı ulaşım kolaylığı, sunduğu iyi hizmetler ve eşsiz atmosferiyle misafirlerin eğlenceyi ve huzuru bir arada bulabildiği bir mekân olma özelliğini sürdürüyor. Köklü bir tarihe de sahip olan bu yapı, yıllardan beri geçirdiği değişimlerle birlikte güncelliğini koruyarak bugün de şehrin en uğrak noktalarından biri. 1908 yılında inşa edilen yapı, bugün Zonguldak Deniz Kulübü ismiyle şehrin hayatına canlılık katmaya devam ediyor. Birçok etkinliğe ev sahipliği yapan bu mekân, maviyle yeşilin birleştiği muhteşem bir manzaraya sahip. Restoranında deneyimleyebileceğiniz birbirinden lezzetli Karadeniz yemekleri de bizi bu mekânda karşılayan diğer cazip özelliklerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Mekân, 2024 yılının Mayıs ayında, büyük bir müzik festivali olan Zone Fest Zonguldak’a ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Pera, Çağan Şengül, Blok3, Piiz, Bege, Ragga Oktay gibi isimlerin sahne alacağı festival, 17-18 Mayıs’ta müzikseverlerle buluşacak. Çevre illerden de şimdiden yoğun ilgi gören bu müzik festivali, yazın gelişini kutlamak için muhteşem bir fırsat olacak. Zonguldak Deniz Kulübü’nün eşsiz atmosferiyle birleşen harika konserlerle, 17-18 Mayıs’ta adeta bir bayram havası esecek.

Email Bültenine Abone Olun

Gise.COM'un kişisel verilerimi kullanarak, kampanya ve genel duyurular ile ilgili iletişim kurmasına izin veriyorum. (Kaydolmanız durumunda kabul etmiş sayılırsınız.)
Benzer Blog Yazıları Tümünü Göster
Sadece Gişe üyelerine sunulan fırsat ve indirimlerden yararlan.

Aradığınız tüm etkinliklere Gişe’den ulaşın.

Gise.com Nedir? Gise.com kamp, festival, konser, etkinlik, otobüs, uçak bileti gibi farklı kategorilerde tüm etkinlik ve seyahat biletlerinizi alabileceğiniz bir online bilet satış platformudur. Farklı kategorilerdeki tüm biletlere farklı farklı sitelere girmeden tek bir yerden alışveriş kolaylığı tanıyan gise.com, hem organizatör hem de katılımcılar için ortak bir alan açmayı misyon edinmiştir. Kültür, sanat, ortak toplumsal yaşam gibi değerleri önceleyen bir yönetim anlayışıyla, doğru biletin doğru yolcu veya katılımcıda olması için kolay ve kaliteli bir bilet hizmeti sunmayı vizyon edinmiştir. Etkinlik bileti ya da seyahat bileti fark etmeksizin tüm biletler gise.com ’da. Gise.com ‘u sosyal medyada takip etmek için yukarıdaki linkleri kullanabilir ya da @gisecomda kullanıcı adıyla bizi arayabilirsiniz. Her türlü destek talebiniz için bize [email protected] adresinden ya da canlı chat alanından ulaşabilirsiniz.

Copyright @ 2024, tüm hakları saklıdır.