Etkinlik Rehberleri 885 12 Haziran 2023

Uludağ Müzik Festivali 2023 Hakkında

Gişe

 

Uludağ Müzik Festivali 2023 Hakkında

Bursa il sınırları içerisinde yer alan Uludağ’ın ikinci gelişim bölgesinde gerçekleşecek olan Uludağ Müzik Festivali, ülkemizin en popüler sanatçı ve DJ’lerini bir araya getiriyor. Ülkemizde kış turizmi denince akla ilk gelen yerlerden biri olan Uludağ, yaz aylarında da ayrı bir güzelliğe sahip. Bölgenin göz kamaştıran doğasına tanık olmak isteyen binlerce müziksever, üç gün boyunca sürecek Uludağ Müzik Festivali’nde coşkulu zamanlar geçirecek. 4-5-6 Ağustos 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan festivalde otel ve premium konaklama seçenekleri sizleri bekliyor. Müzik festivali boyunca yoga, dans aktiviteleri, doğa yürüyüşleri ve çeşitli atölyeler de katılımcılara keyifli anlar vadediyor. Gise.com olarak sizleri en iyi festivallerle buluşturmaya devam ediyoruz. Siz de Uludağ Müzik Festivali hakkında detaylı bilgi almak için içeriğimizi okumaya devam edin. 

 

Uludağ Müzik Festivali Program Detayları 

Sıcak hava, keyifli ortam ve güzel müzik anlamına gelen yaz festivalleri müzik tutkunlarının favori aktiviteleri arasında. 4-5-6 Ağustos tarihlerinde düzenlenen Uludağ Müzik Festivali de müziğin tadını çıkarmak ve Uludağ’ın eşsiz atmosferini yakından deneyimlemek isteyenler için harika bir fırsat. Müzik festivali 3 gün boyunca birbirinden ünlü sanatçı ve DJ’leri ağırlıyor. 

Festivalin ilk günü olan 4 Ağustos Cuma günü Hedonutopia, Güney Marlen, Teoman ve Haluk Levent gibi isimlere ek olarak DJ performanslarını izlemek mümkün. 5 Ağustos Cumartesi günü Can Ozan, Gökcan Sanlıman, Zeynep Bastık, Ozbi, Emir Can İğrek ve DJ gösterileri ile eğlenceli dakikalar sizi bekliyor. Festivalin son günü olan 6 Ağustos Pazar ise Köfn, Lil Zey, Retrobüs, Can Koç ve Mabel Matiz’in sahne alacağı festivalde DJ’lerin sergilediği coşkulu performansla gece sonlanıyor. Uludağ Müzik Festivali, ülkemizin ünlü sanatçılarının yanı sıra gece kulüplerinin sevilen DJ’leri ile eğlencenin dozunu artırıyor. Müzik festivali boyunca sahnede yer alacak DJ’ler arasında Orkun Bozdemir, Mathilda, Anıl Vardareli, Cisetta ve Özgür Bay gibi isimleri görmek mümkün. 

Premium Otel ve Otel Konaklama seçeneklerinin sunulduğu festivalde premium konaklamalar Karinna Hotel’de gerçekleştirilir. Otel Konaklama seçeneğinde ise konaklamalar Uslan Otel veya Lizbonia Otel’de yapılabilir. Premium Konaklama alternatifinde katılımcılara 2 gece 3 gün tam pansiyon soft plus konaklama, erken giriş, lounge alanı ve otel içi etkinliklere katılım, festival alanına sınırsız giriş-çıkış ve festival kombine sahne önü katılım bileti sunulur. Otel Konaklama seçeneğinde ise katılımcılara 3 gece 4 gün oda konaklama, erken giriş, festival alanına sınırsız giriş-çıkış ve festival kombine katılım bileti imkanı bulunur. Festivalde çadır kiralama ve satış imkanı yoktur. Ancak katılımcılar isterlerse organizasyon ekibi tarafından gösterilen alanda kendi çadırlarını kurabilir. UMF organizasyonu için sunulan kamp alanı katılım biletleri sınırlı sayıdadır. 

 

Uludağ Müzik Festivali’ne Nasıl Gidilir?

Uludağ Müzik Festivali’ne ulaşım festival servisi kalkış noktalarından gerçekleştirilir. Festival servislerine Trio AVM Otopark ve Podyum Park AVM Otopark noktalarından binebilirsiniz. Sefer saatleri ve ek kalkış noktaları festivalden bir hafta önce açıklanır. Etkinlik alanına özel aracıyla gelmek isteyenler için otopark imkanı mevcuttur. Dolmuşla gelmek isteyenler Tophane-Uludağ dolmuş hattı ile alana ulaşabilir. Ayrıca alana Bursa üzerinden teleferikle de ulaşım sağlamak mümkündür. 

 

Uludağ Müzik Festivali Nerede Düzenlenir?

Uludağ’da bulunan etkinlik alanında shuttle ile ulaşım imkanı, stantlar, yeme-içme için food court alanları mevcut. Bunun yanında etkinlik alanında konser ve DJ sahneleri ile sınırsız müzik imkanına sahip olabilirsiniz. Aktivite bölümlerinin yer aldığı alanda çeşitli workshop’ların ve yoga seanslarının yanında trekking gibi macera dolu sporlar yapmak mümkün. Etkinlik alanı doğayla iç içe bir konumda olup 3 gün boyunca sizlere bol yaz güneşi, sınırsız, müzik, yepyeni arkadaşlıklar ve eğlence vadediyor.

Gise.com ayrıcalığı ile sizlere Uludağ Müzik Festivali’nde günübirlik ve kombine bilet çeşitlerini avantajlı fırsatlar eşliğinde sunuyoruz. Siz de her dakikası dolu dolu geçecek bu festival için biletlerinizi Gise.com üzerinden hemen satın alın!

 

Email Bültenine Abone Olun

Gise.COM'un kişisel verilerimi kullanarak, kampanya ve genel duyurular ile ilgili iletişim kurmasına izin veriyorum. (Kaydolmanız durumunda kabul etmiş sayılırsınız.)
Benzer Blog Yazıları Tümünü Göster
Sadece Gişe üyelerine sunulan fırsat ve indirimlerden yararlan.

Aradığınız tüm etkinliklere Gişe’den ulaşın.

Gise.com Nedir? Gise.com kamp, festival, konser, etkinlik, otobüs, uçak bileti gibi farklı kategorilerde tüm etkinlik ve seyahat biletlerinizi alabileceğiniz bir online bilet satış platformudur. Farklı kategorilerdeki tüm biletlere farklı farklı sitelere girmeden tek bir yerden alışveriş kolaylığı tanıyan gise.com, hem organizatör hem de katılımcılar için ortak bir alan açmayı misyon edinmiştir. Kültür, sanat, ortak toplumsal yaşam gibi değerleri önceleyen bir yönetim anlayışıyla, doğru biletin doğru yolcu veya katılımcıda olması için kolay ve kaliteli bir bilet hizmeti sunmayı vizyon edinmiştir. Etkinlik bileti ya da seyahat bileti fark etmeksizin tüm biletler gise.com ’da. Gise.com ‘u sosyal medyada takip etmek için yukarıdaki linkleri kullanabilir ya da @gisecomda kullanıcı adıyla bizi arayabilirsiniz. Her türlü destek talebiniz için bize [email protected] adresinden ya da canlı chat alanından ulaşabilirsiniz.

Copyright @ 2024, tüm hakları saklıdır.