Haberler 484 18 Nisan 2023

Sonbahar Kış Mevsiminde Festivale Giderken Ne Giyilir?

Atakan EKMEKÇİ

Sonbahar Kış Mevsiminde Festivale Giderken Ne Giyilir?

Yaz mevsiminin hızlı ve hareketli festival temposuna kaldığımız yerden devam etmek için sonbaharda da pek çok nedenimiz var. Sonbahar festivalleri dünyanın ve ülkemizin dört bir köşesinde tüm görkemi ve eğlencesiyle devam ediyor. Enerjimizi yukarı taşıyacak ve bize renkli dakikalar yaşatacak bu festivallerde dikkat çekici görünmek ise olmazsa olmaz. Peki, sonbahar kış festivallerine giderken ne giymeliyiz? Gelin sonbahar festival kombinleri detaylarına yakından bakalım.

 

Katmanlı Giyinmeyi Tercih Edin

Sonbahar festivalleri için kombin yaparken katmanlı giysiler hayat kurtarıcı olabilir. Sonbahar-kış mevsiminde rüzgar ve soğuğun etkisinden korunmak için katmanlar halinde giyinebilirsiniz. Kıyafetlerinizi temel olarak üç katmana ayırabilirsiniz. İlk katmanda teninizi sıcak tutacak bir atlet, ikinci katmanda pamuklu bir t-shirt ve en üst katmanda ise havanın sıcaklığına göre polar içerikli bir sweatshirt veya yün ceket giyerek en sevdiğiniz grubun yer aldığı festivale katılabilir, dans sırasında üzerinizi çıkarabilir, müzik aralarında ise yün detaylı montunuzla dikkat çekici görünebilirsiniz.

 

Şapka, Bere ve Eldivenlerle Tarzınızı Yansıtın

Sonbahar festivalleri havanın soğuk olduğu zamanlarda denk geldiğinde giyim konusunda bize zor anlar yaşatabilir. Birkaç gün sürecek etkinliklerde hem stil sahibi festival kombinleri yapmak hem de üşümemek için şapka, bere ve eldivenlerden yardım alabilirsiniz. Son yılların modası olan yün bucket şapkalar, kasketler ve renkli yün bereler kombininize hareket katmak için ideal. Ellerinizi ise deri veya yün eldivenlerle soğuktan koruyabilir, dilerseniz eldiven ve şapkanızı aynı tonlardan seçerek uyumlu bir görünüm oluşturabilirsiniz.

 

Yalıtımlı Pantolonlara Şans Verin

Festival kombinleri yaparken bacaklarımızı korumak ve daha sıcak hissetmek hastalıkların önüne geçmek açısından önemli. Özellikle kayak festivallerinde yalıtımlı pantolonlar olmazsa olmaz ürünler arasında yer alır. Kot pantolonların cildi üşüten dokusuna inat yalıtımlı pantolonlar sıcaklığınızı koruyarak iyi hissetmenizi sağlar. Yalıtımlı pantolonları; sarı, yeşil veya mavi gibi canlı renklerden seçebilir, üzerine son dönemlerin modası puffer montlardan giyerek harika bir kombine imza atabilirsiniz.

 

Dış Giyim Konusunda Dikkatli Olun

Sonbahar-kış mevsiminde festival kombinleri yaparken dış giyim seçiminiz son derece önemli. Dış giyim tercihinde hem şık hem de konforlu tercihler için uzun kaz tüyü montlar, sıcak tutan parkalar, suni kürk modelleri veya yün ceketler arasından tarzınıza en uygun olanı seçebilir ve soğuğa aldırış etmeden festivalde eğlencenin tadına varabilirsiniz. Kumaş veya kot ceketler sizi üşütebileceği için bu modelleri yaz festivallerinde değerlendirmenizde fayda var. Ceket seçiminde klasik modeller yerine spor parçalara ağırlık vermek daha canlı ve enerjik hissetmenize yardımcı olur. İçi polarlı uzun parka modellerini; kadife, yün dokulu jogger pantolonlarla veya polar eşofman altlarıyla kombinleyebilir, kombininizi kasket modelleriye tamamlayabilirsiniz.

 

Su Geçirmez Bot ve Çizmeler Seçin

Çoğunlukla sert rüzgarların ve yağmurun hüküm sürdüğü sonbahar festivalleri ayakkabı seçimi konusunda da özen gerektirir. Sonbahar festivallerinde spor ve bez ayakkabılar seçmek riskli olabilir. Her an bastıran yağmur size zor anlar yaşatabilir. Su geçirmez yağmur botları, tabanı yüksek çizmeler veya neopren botlar ayaklarınızı ıslanmaktan korurken aynı zamanda sıcak kalmanıza da katkı sunar. Botların içine ayaklarınızı rahat hareket ettirebileceğiniz ince yün çoraplar seçerek festival alanında soğuğa meydan okuyabilirsiniz. Yüksek tabanlı asker postallarını paçası lastikli jogger pantolonlarla eşleştirerek modern kombinlere imza atabilirsiniz.

 

Siz de yukarıdaki giyim önerilerini göz önüne alarak yaratıcı festival kombinleri oluşturabilirsiniz. Gise.com üzerinden tüm önemli festival ve etkinlik duyurularımızı kolayca takip edebilirsiniz. En renkli festivaller için biletler Gise.com’da!

Email Bültenine Abone Olun

Gise.COM'un kişisel verilerimi kullanarak, kampanya ve genel duyurular ile ilgili iletişim kurmasına izin veriyorum. (Kaydolmanız durumunda kabul etmiş sayılırsınız.)
Benzer Blog Yazıları Tümünü Göster
Sadece Gişe üyelerine sunulan fırsat ve indirimlerden yararlan.

Aradığınız tüm etkinliklere Gişe’den ulaşın.

Gise.com Nedir? Gise.com kamp, festival, konser, etkinlik, otobüs, uçak bileti gibi farklı kategorilerde tüm etkinlik ve seyahat biletlerinizi alabileceğiniz bir online bilet satış platformudur. Farklı kategorilerdeki tüm biletlere farklı farklı sitelere girmeden tek bir yerden alışveriş kolaylığı tanıyan gise.com, hem organizatör hem de katılımcılar için ortak bir alan açmayı misyon edinmiştir. Kültür, sanat, ortak toplumsal yaşam gibi değerleri önceleyen bir yönetim anlayışıyla, doğru biletin doğru yolcu veya katılımcıda olması için kolay ve kaliteli bir bilet hizmeti sunmayı vizyon edinmiştir. Etkinlik bileti ya da seyahat bileti fark etmeksizin tüm biletler gise.com ’da. Gise.com ‘u sosyal medyada takip etmek için yukarıdaki linkleri kullanabilir ya da @gisecomda kullanıcı adıyla bizi arayabilirsiniz. Her türlü destek talebiniz için bize [email protected] adresinden ya da canlı chat alanından ulaşabilirsiniz.

Copyright @ 2024, tüm hakları saklıdır.