Etkinlik Rehberleri 395 12 Haziran 2023

Sıcak Havalarda Konsere Giderken Yanınıza Almanız Gereken 6 Şey

Gişe

 

Sıcak Havalarda Konsere Giderken Yanınıza Almanız Gereken 6 Şey

Yaz ayları konser, festival ve etkinliklerin arttığı, takvimlerin dolu dolu geçtiği zamanlar. Sıcak hava, doğa ve müziği bir adada deneyimleme imkanı sunan etkinlikler müzik tutkunlarına keyifli dakikalar vadediyor. Renkli etkinlik ve konser tavsiyeleri ardı ardına sıralanırken bize düşen ise favori etkinliğimizi belirlemek, biletimizi almak ve konser gününü beklemek. Yaz aylarında hakim olan sıcak havanın etkisiyle hayli eğlenceli geçen konser ve aktivitelerde arkadaşlarımızla bir arada olmak ve kendimizi müziğin ritmine kaptırmak paha biçilemez. Tıpkı kışın olduğu gibi yaz aylarında da konsere giderken yanımıza almamız gereken eşyaları dikkatle seçmemiz gerekiyor. Bu sayede konser keyfine kesintisiz şekilde devam edip eğlencenin doruklarına çıkmak mümkün. Peki, sıcak havalarda konsere giderken yanımıza neler almalıyız? Gelin yazın düzenlenen konserler sırasında yanımıza almamız gerekenlere birlikte bakalım.

Güneş Kremi

Yaz demek, bol güneş demek. Güneşin enerji vermesi ve D vitamini deposu olması hepimizin malumu. Ancak tüm gün süren bir etkinlikte güneş altında zaman geçirmek güneşin zararlı etkilerine de maruz kalmak anlamına geliyor. Bu durum ise cilt sorunlarını tetikleme etkisine sahip. Bildiğimiz gibi güneşin UVA ve UVB ışınları cildimiz üzerinde birçok zarara sebep olabiliyor. Bu etkileri mimimum seviyeye indirmenin yolu güneş kremi kullanmak. Konser gününde etkinlikten en az yarım saat önce vücudumuzun açıkta kalan bölgelerine güneş kremi uygulamamız önemli. Böylece cildimizde hasar oluşumunun ve yanlış bronzlaşma gibi sorunların önüne geçebiliriz. Ayrıca etkinlik boyunca her 2 saatte bir güneş kremini yenilemeyi unutmayalım.

 

Şapka

Yaz konseri veya festivali süresince tüm gün güneş altında olacağımız düşünüldüğünde yanımıza almamız gerekenlerden biri de şapka. Son yıllarda en popüler aksesuarlardan biri haline gelen şapkalar aynı zamanda kombinleri renklendirmek için de harika. Gün boyu yüzümüzü sıcaktan korumak ve başımızı serin tutmak için kovboy şapkası, kova şapka gibi farklı stillerde şapkalar kullanarak hem dikkat çekici görünebilir hem de sıcağa karşı önlem alabiliriz.

 

Güneş Gözlüğü

Güneşin zararlı ışınlarından en çok etkilenen bölgeler arasında gözler de var. Yaz konserlerinde yoğun güneş ışığına maruz kalıyoruz. UV ışınları ise göz kapağı derisindeki sorunlardan kornea problemlerine kadar pek çok riski beraberinde getirebiliyor. Kaliteli cam yapısına sahip, UVA ve UVB blokaj derecesi bulunan güneş gözlükleri ile konser gününde rahatça hareket edebilir ve güneşin zararlı etkinliklerinden korunabiliriz.

 

Yedek Tişört

Yazın düzenlenen etkinliklerde kendimizi müziğin ritmine kaptırarak dans ederiz. Sıcak havanın ve dans etmenin etkisiyle vücudumuzun üst bölgesi terlemeye başlar. Bu da üzerimizdeki kıyafetlerin ıslanmasına neden olur. Yaz konserlerine giderken yanımıza yedek tişört alarak gönlümüzce dans edebilir, tişörtümüz ıslandığında değiştirerek dansa kaldığımız yerden devam edebiliriz.

 

Rüzgarlık

Yazın düzenlenen etkinliklerde zaman zaman aniden çıkan rüzgar veya ansızın yağan yağmur gibi değişik hava koşullarıyla karşılaşmamız mümkün. Bu sebeple konsere giderken her türlü hava koşuluna hazırlıklı olmalıyız. Yanımıza ince bir yağmurluk alarak rüzgar ve yağmurdan korunabilir, eğlenceye kaldığımız yerden devam edebiliriz.

 

Bez Çanta

Konser ve etkinlik gününde yanımıza almamız gereken eşyaları taşımanın en pratik yolu, bez çantalar. Son yıllarda çokça rağbet gören bez çantalar hafif oluşuyla hareketli aktivitelere iyi bir şekilde uyum sağlıyor. Etkinlik boyunca sırtımızda rahatça taşıyabileceğimiz hafif bir bez çantanın içine yanımıza almamız gereken eşyaları güzelce yerleştirerek konser alanına doğru yola koyulabiliriz. 

Gise.com olarak sizleri en popüler konser, etkinlik, festival ve programlarla buluşturuyoruz. Aradığınız tüm etkinlikleri Gise.com üzerinden inceleyebilir, favori konseriniz için yerinizi hemen ayırtabilirsiniz. Etkinlikler için avantajlı biletler ve fırsatlar Gise.com’da!

 

Email Bültenine Abone Olun

Gise.COM'un kişisel verilerimi kullanarak, kampanya ve genel duyurular ile ilgili iletişim kurmasına izin veriyorum. (Kaydolmanız durumunda kabul etmiş sayılırsınız.)
Benzer Blog Yazıları Tümünü Göster
Sadece Gişe üyelerine sunulan fırsat ve indirimlerden yararlan.

Aradığınız tüm etkinliklere Gişe’den ulaşın.

Gise.com Nedir? Gise.com kamp, festival, konser, etkinlik, otobüs, uçak bileti gibi farklı kategorilerde tüm etkinlik ve seyahat biletlerinizi alabileceğiniz bir online bilet satış platformudur. Farklı kategorilerdeki tüm biletlere farklı farklı sitelere girmeden tek bir yerden alışveriş kolaylığı tanıyan gise.com, hem organizatör hem de katılımcılar için ortak bir alan açmayı misyon edinmiştir. Kültür, sanat, ortak toplumsal yaşam gibi değerleri önceleyen bir yönetim anlayışıyla, doğru biletin doğru yolcu veya katılımcıda olması için kolay ve kaliteli bir bilet hizmeti sunmayı vizyon edinmiştir. Etkinlik bileti ya da seyahat bileti fark etmeksizin tüm biletler gise.com ’da. Gise.com ‘u sosyal medyada takip etmek için yukarıdaki linkleri kullanabilir ya da @gisecomda kullanıcı adıyla bizi arayabilirsiniz. Her türlü destek talebiniz için bize [email protected] adresinden ya da canlı chat alanından ulaşabilirsiniz.

Copyright @ 2024, tüm hakları saklıdır.