Haberler 1.5K Görüntülenme 18 Nisan 2023

Patagonya World Kocaeli

Atakan EKMEKÇİ

Patagonya World Kocaeli

 

 

Patagonya World Kocaeli

Pek çoğumuz monotonluktan sıkıldığımız zaman kamp yapmanın farklı deneyimlerinden yararlanmak isteriz. Özellikle de aktivite dolu bir günün ardından, doğanın sunduğu temiz hava ve huzurla vakit geçirmek hepimize cazip gelebilir. Günü kaliteli ve rahat bir uyku ile kapatabilir ve güne daha dinç başlayabiliriz. Ülkemiz bize bu fırsatı veren birçok mekana sahiptir. Bu mekanlardan biri olan Patagonya World, doğadan kopamayan kamp severleri eşsiz güzelliğiyle karşılar.

 

 

Bilinmeyen Cennet: Patagonya World

“Bilinmeyen cennet” olarak tanımlanan Patagonya World, Kocaeli (İzmit)’de bulunan bir kamp alanıdır. Kocaeli Seyrek Plajı’nın kıyısında kurulan kamp alanı 30 dönümlük bir araziye sahip olduğu için oldukça geniştir. Girişlerin ücretli olduğu kamp alanına girebilmek için belirli süreleri kapsayan biletlerden almamız gerekir. Bu sayede kampa giriş yapabilir ve mevcut süre içerisinde dilediğimiz gibi vakit geçirebiliriz. Her gidişimizde de güler yüzlü çalışanlar bizi karşılar. Ayrıca karavan ve engelli araçları dışında herhangi bir otomobilin kamp alanına girişi yasaktır. Ancak kamp alanının hemen yanın da aracınızı güvenle bırakabileceğiniz otopark bulunmaktadır.  işletme yetkilileri bu hususta oldukça disiplinlidir.

 

Patagonya World’e Nasıl Gidilir?

İstanbul'da sadece 2 saat uzaklıkta olan kamp alanına çeşitli yollardan ulaşım sağlanabilir. Daha çok karayolunun tercih edilmesine rağmen demiryolu ve havayolu da kullanılarak önce Kocaeli’ye ardından Patagonya World kamp alanına ulaşım sağlanabilir.

 

 

2.1. Karayolu ile Patagonya World’e Gitmek

İstanbul’dan Kocaeli’ye gitmek için 200 numaralı hat kullanılabilir. 200 numaralı hat ile İzmit Otogar’a kolay ulaşım sağlanabilir. Farklı bir şehir söz konusuysa, şehirlerarası otobüsleri tercih ederek İzmit Otogar’ına gidebiliriz. Kamp alanına ulaşabilmek için öncelikle Kandıra’ya gitmemiz gerekir. Bunun için 801 numaralı hattı kullanabilir. Kandıra’ya vardığımızda ise direkt Patagonya World kamp alanına giden dolmuşları kullanabiliriz.

 

2.2. Demiryolu ile Patagonya World’e Gitmek

Kocaeli’ne hızlı tren kullanılarak da ulaşım sağlanabilir. İzmit Garı’nda inebilir ve özel transfer araçlarıyla direkt Patagonya World kamp alanına veya Kandıra'ya kadar gidebiliriz. Kandıra'ya gitmemiz halinde kamp alanına direkt giden dolmuşları kullanabiliriz. Diğer yandan şehir merkezindeki tren istasyonunda inerek Kandıra’ya giden toplu taşıma araçlarını kullanabiliriz

 

2.3. Havayolu ile Patagonya World’e Gitmek

Kocaeli’ne havayolu ile ulaşım sağlamak için Kocaeli Cengiz Topel Havalimanı (KCO)’nda iniş yapabiliriz. Havalimanından şehir merkezine ulaşımı sağlamak için ise taksileri tercih edebiliriz. Özel transfer araçları da bir diğer alternatif olabilir. Şehir merkezine vardığımızda Kandıra’ya giden toplu taşıma araçlarını kullanabiliriz. Şehir merkezine hiç uğramadan direk de Kandıra’ya gidebiliriz. Daha sonra Patagonya World kamp alanına giden dolmuşları değerlendirebiliriz.

 

Patagonya World’de Neler Yapılır?

Patagonya World’de yapılacak pek çok şey vardır. Zaman zaman festivallerin düzenlendiği kamp alanında bol bol eğlenebiliriz. Festivaller dışından büyük buluşmalar ve toplumsal etkinliklerde kamp alanının bir parçasıdır. Festival ve kamp gibi çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan Patagonya World, plajındaki beach ile daha keyifli bir vakit geçirmemiz için de imkan sunar. Dilersek karavan tatili yapabileceğimiz alan, yüzlerce kişiyi ağırlaması sayesinde yeni çevreler edinmemize yardımcı olur.

Patagonya World aynı zamanda çocuklu ailelerinde güvenle tercih edebileceği bir yerdir. Nehrin denizle buluştuğu berrak suların kenarında kamp kurabileceğimiz alan her kesim için güven verir.

Kamp alanının dikkat çeken bir diğer özelliği ile teknolojik aletlerin kullanımı için imkanlar sunmasıdır. Şarj için prizlerin ve ücretsiz internet bağlantının olduğu alan, home ofis çalışanların bile bilgisayarını alıp gidebileceği bir yerdir. Ayrıca lavabo ve banyo imkanına da sahip olan alan, kamp boyunca ayrıcalıklı hissetmemizi sağlar.

 

Patagonya World Kampı Biletleri

 

Patagonya World kamp alanına giriş yapmak için daha öncede belirtildiği gibi bilet almak gerekir. Belirli süreyi kapsayan bu biletleri almak için Gise.com’u ziyaret edebilirsiniz. Pek çok etkinliğe ev sahipliği yapan Patagonya World, aradığımız huzurlu tatili sunar. Daha fazla zaman kaybetmeden Patagonya World etkinliklerini incelemek için siz de tıklayın!

Email Bültenine Abone Olun

Gise.COM'un kişisel verilerimi kullanarak, kampanya ve genel duyurular ile ilgili iletişim kurmasına izin veriyorum. (Kaydolmanız durumunda kabul etmiş sayılırsınız.)
Benzer Blog Yazıları Tümünü Göster
Sadece Gişe üyelerine sunulan fırsat ve indirimlerden yararlan.

Aradığınız tüm etkinliklere Gişe’den ulaşın.

Gise.com Nedir? Gise.com kamp, festival, konser, etkinlik, otobüs, uçak bileti gibi farklı kategorilerde tüm etkinlik ve seyahat biletlerinizi alabileceğiniz bir online bilet satış platformudur. Farklı kategorilerdeki tüm biletlere farklı farklı sitelere girmeden tek bir yerden alışveriş kolaylığı tanıyan gise.com, hem organizatör hem de katılımcılar için ortak bir alan açmayı misyon edinmiştir. Kültür, sanat, ortak toplumsal yaşam gibi değerleri önceleyen bir yönetim anlayışıyla, doğru biletin doğru yolcu veya katılımcıda olması için kolay ve kaliteli bir bilet hizmeti sunmayı vizyon edinmiştir. Etkinlik bileti ya da seyahat bileti fark etmeksizin tüm biletler gise.com ’da. Gise.com ‘u sosyal medyada takip etmek için yukarıdaki linkleri kullanabilir ya da @gisecomda kullanıcı adıyla bizi arayabilirsiniz. Her türlü destek talebiniz için bize [email protected] adresinden ya da canlı chat alanından ulaşabilirsiniz.

Copyright @ 2024, tüm hakları saklıdır.