Etkinlik Rehberleri 512 13 Ağustos 2023

Patagonya World'de "Decathlon Kamp Festivali"

Hazal Zeynep HİSARLI

Patagonya World’de “Decathlon Kamp Festivali”

25-27 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan Decathlon Kamp Festivali, Patagonya World’de maceraseverler ile buluşacak. Patagonya World’ün hem huzur hem de enerji veren atmosferiyle kampseverler, birbirinden eğlenceli etkinliklerle dolu bir kamp geçirecek. Farklı spor branşlarını deneyimlemeyi ve kamp yapmayı sevenlerin iple çektiği bu festival, zamanın su gibi akacağı bir programla bu yazın favori etkinliklerinden biri olmaya aday.

Gelin, Decathlon Kamp Festivali’ni daha yakından tanımak için birkaç soru soralım. Haydi başlıyoruz!

Patagonya World Neresidir?

Patagonya World; 30 dönümlük, harika bir doğaya sahip, deniziyle yeşiliyle ve diğer doğal güzellikleriyle ilgi çeken bir alana yayılan, Kocaeli’de bulunan eşsiz bir kamp lokasyonu. İstanbul’a sadece 2 saat uzaklıkta olması Patagonya World’ü oldukça dikkat çeken ve cazip bir alan haline getiriyor. Başladığı günden bu yana birçok etkinliğe ev sahipliği yapan bu muhteşem kamp alanı, eğlenceyi paylaşmak için yeni etkinliklere de kapılarını açmaya devam ediyor.

Decathlon Kimdir?

Decathlon, uzun yıllardır Türkiye’de varlığını sürdüren ve spor ekipmanları alanında perakende mağazacılık hizmeti sunan bir marka. Sporu ve onun faydalarını yaygınlaştırmak gayesiyle yola çıkan Decathlon hem Türkiye’de hem de farklı birçok ülkede çalışmalarına devam ediyor. İçinde barındırdığı çeşitli markalarla, spor branşına göre değişen ihtiyaçlara yönelik ürünleri kullanıcıların beğenisine sunuyor. Doğa sporları, yüzme, koşu, takım sporları, fitness, wellness ve daha fazla sayıdaki departmanıyla, spor denince akla ilk gelen isimlerden biri oluyor.

Decathlon Kamp Festivali’nde Neler Yapacağız?

Patagonya World’ün harika atmosferinde geçireceğimiz üç günde hem eğleneceğimiz hem de yeni alanlar keşfedeceğimiz bir kamp deneyimi bizleri bekliyor. 25 Ağustos Cuma günü başlayacak olan kamp, gün boyunca farklı branşları deneyebileceğiniz spor alanlarından sonra günü harika bir dj performansıyla kapatıyor. İkinci güne, yoga pratiğiyle zinde bir başlangıç yapılıyor. Ardından düzenlenecek voleybol turnuvası ve trekking rotalarıyla hareketli bir günün sinyalleri verilmiş oluyor. Zumba, SUP, kano, dağ bisikleti, çadır atölyesi ve kamp festivali workshoplarıyla enerji hız kesmeden yükselmeye devam ediyor. Tüm bu hareketliliğin arasında çevreyi de unutmayan Decathlon Kamp Festivali, doğayı temizleme çalışmalarına da programda yer ayırıyor. 27 Ağustos’a, yani kampın üçüncü gününe de bedenimize iyi gelecek bir yoga pratiğiyle başlıyor ve doğayla iç içe, ruhumuzu dinlendirecek bir deneyime adım atıyoruz. Aynı gün, festival kapanışından sonra dönüş yoluna başladığımızda ise bu sefer sadece eşyalarımız değil birbirinden muhteşem anılar da bizimle birlikte geliyor.

Eğer siz de macerayı sevenlerdenseniz, Decahtlon Kamp Festivali’nde hareketi ve enerjiyi yükseltmeye hazır olun! Doğanın kalbinde, sporun coşkusunu hissederek geçireceğiniz bu muhteşem festival, hayatınıza unutulmaz anılar katacak.

Etkinliklerle ilgili detaylı bilgilere ve bilet ekranına ulaşmak için sitemizde yer alan etkinlikler sayfasına göz atabilirsiniz.

İyi eğlenceler!

Email Bültenine Abone Olun

Gise.COM'un kişisel verilerimi kullanarak, kampanya ve genel duyurular ile ilgili iletişim kurmasına izin veriyorum. (Kaydolmanız durumunda kabul etmiş sayılırsınız.)
Benzer Blog Yazıları Tümünü Göster
Sadece Gişe üyelerine sunulan fırsat ve indirimlerden yararlan.

Aradığınız tüm etkinliklere Gişe’den ulaşın.

Gise.com Nedir? Gise.com kamp, festival, konser, etkinlik, otobüs, uçak bileti gibi farklı kategorilerde tüm etkinlik ve seyahat biletlerinizi alabileceğiniz bir online bilet satış platformudur. Farklı kategorilerdeki tüm biletlere farklı farklı sitelere girmeden tek bir yerden alışveriş kolaylığı tanıyan gise.com, hem organizatör hem de katılımcılar için ortak bir alan açmayı misyon edinmiştir. Kültür, sanat, ortak toplumsal yaşam gibi değerleri önceleyen bir yönetim anlayışıyla, doğru biletin doğru yolcu veya katılımcıda olması için kolay ve kaliteli bir bilet hizmeti sunmayı vizyon edinmiştir. Etkinlik bileti ya da seyahat bileti fark etmeksizin tüm biletler gise.com ’da. Gise.com ‘u sosyal medyada takip etmek için yukarıdaki linkleri kullanabilir ya da @gisecomda kullanıcı adıyla bizi arayabilirsiniz. Her türlü destek talebiniz için bize [email protected] adresinden ya da canlı chat alanından ulaşabilirsiniz.

Copyright @ 2024, tüm hakları saklıdır.