Etkinlik Rehberleri 509 15 Kasım 2023

Ozbi’nin Hit Şarkılarıyla Kıbrıs Konserleri

Gişe

Ozbi’nin Hit Şarkılarıyla Kıbrıs Konserleri

Özellikle son dönemlerde şarkılarıyla adından sıkça söz ettiren Ozbi, Kıbrıs’ta konser vermeye geliyor. Dillerden düşmeyen şarkılarıyla tüm gençlerin ve genç hissedenlerin kalbini kazanan Ozbi, enerjik sahne performansıyla da dikkat çekiyor.

Kıbrıs’ın eğlenceli atmosferinde geçen konserler her zaman çok güzelken, bir de sevdiğimiz isimleri canlı dinleme fırsatı bulduğumuzda etkinlikler daha da güzelleşiyor. 29-30 Kasım ve 1 Aralık’ta gerçekleşecek Ozbi Kıbrıs konserleri işte tam da böyle bir fırsat sunuyor. O Bi Karamel, Geceyi Anlatmış, Hadi Gittik ve o çok sevdiğimiz tüm şarkılarıyla Ozbi konserleri, etkinlik denince koşarak gideceğimiz yerlerin başında geliyor. Kıbrıs’ın en sevilen mekanlarında gerçekleşecek olan konserler, unutulmaz anılar oluşturmak için de kapı aralıyor. Yeni arkadaşlıklar, sevdiklerimizle geçireceğimiz eğlenceli saatler ve harika bir müzik şöleni için Ozbi konserleri Kıbrıs’ı etkisi altına almaya geliyor.

Muhteşem Şarkıların Mimarı: Ozbi

14 yaşından beri rap müziğe ilgi duyan Ozbi, müzikle olan ilişkisini oldukça genç yaşlarda başlatan bir isim. Bugün; müzisyen, şarkıcı ve şarkı yazarı olarak tanıdığımız Ozbi, uzun yılların verdiği bu güçle harika şarkılara imza atmaya devam ediyor. 2018 yılında yayınladığı “Serserilik ve Şiir” adlı albümüyle oldukça ses getiren şarkıcı, bu başarıyı devam eden yıllarda da sürdürmeyi başardı. Single çalışmalarıyla da ön plana çıktı ve Yıldız Tozu, Geceyi Anlatmış, Kalbine Sor gibi çok sevilen şarkılarla müzikseverlerin kalbini kazandı. Şarkıları online platformlarda milyonlarca kez dinlendi ve bir sonraki Ozbi şarkısı için herkes heyecanla beklemeye geçti. Konserleriyle de sevenlerine eğlenceli bir müzik deneyimi yaşatan Ozbi, canlı dinlemeyi dört gözle beklediğimiz isimler arasında. Kıbrıs’ta Barricade Lounge&Bar, Hangar Performance Hall ve Forte Live Mağusa gibi eğlencenin merkezi sayılan mekanlarda gerçekleşecek olan konserleri sabırsızlıkla bekliyoruz.

Kıbrıs’ın Sevilen Eğlence Mekanları

Ozbi konserlerine ev sahipliği yapacak mekanlar, Kıbrıs’ın gözde mekanları olmalarıyla dikkat çekiyor. Barricade Lounge&Bar’ın sıcak ortamı, Hangar Performance Hall’un enerjik havası ve Forte Live Mağusa’nın eğlenceli atmosferiyle konserlerin seviyesi gittikçe yükseliyor. Ozbi’nin birbirinden güzel şarkılarıyla birleşen bu mekan deneyimleri de konser anılarını daha unutulmaz hale getiriyor. Konumları itibariyle de cazip mekalar haline gelen bu üç yer, ulaşım açısından sağladıkları avantajlarla eğlenceye ulaşmayı kolaylaştırıyor. Atatürk Meydanı’na yürüme mesafesinde olan Barricade Lounge&Bar 29 Kasım’daki Ozbi konseri için hazırlıklara devam ediyor. Deniz kenarındaki konumuyla misafirlerine muhteşem bir alan sunan Hangar Performance Hall, Girne Yat Limanı’nın yanında, harika bir konumda yer alıyor. 30 Kasım’da gerçekleşek Ozbi konseri için Hangar Performance Hall, müzikseverleri ağırlamak için sabırsızlıkla bekliyor. Deniz demişken Forte Live Mağusa’dan bahsetmemek olmaz. 1 Aralık’ta Ozbi konserine ev sahipliği yapan bu mekan, İTÜ Kıbrıs’a yürüme mesafesinde yer alıyor.

 

Kıbrıs havası, Kıbrıs mekanları ve Ozbi konseri… Güzel şeyler bir araya gelince ortaya inanılmaz eğlenceli şeyler çıkıyor. Kasım’da ve Aralık’ta Ozbi Kıbrıs konserleri kaçmaz!

Ozbi Kıbrıs Konserleri

29 Kasım Barricade Lounge&Bar, 30 Kasım Hangar Performance Hall ve 1 Aralık Forte Live Mağusa programıyla Kıbrıs’lı sevenleriyle buluşacak olan Ozbi, bu tarihlerde Kıbrıs’a adeta bir müzik şöleni yaşatacak. Konserlerde hep bir ağızdan “o bi karameel” diye bağırdığımızda oluşacak enerji sanıyoruz ki tüm Kıbrıs’tan hissedilecek. Üç farklı tarih ve üç farklı mekanda gerçekleşecek bu etkinliklerde kendinize en uygun olanı seçmek mümkün. Fakat gerçek Ozbi hayranları tek konserle yetinmeyebilir. Barricade Lounge&Bar, Hangar Performance Hall ve Forte Live Mağusa’nın kapıları Ozbi hayranları için sonuna kadar açık. Muhteşem Ozbi konserleri için 29-30 Kasım ve 1 Aralık tarihlerini bu etkinliklere ayırmayı unutma.

 

Email Bültenine Abone Olun

Gise.COM'un kişisel verilerimi kullanarak, kampanya ve genel duyurular ile ilgili iletişim kurmasına izin veriyorum. (Kaydolmanız durumunda kabul etmiş sayılırsınız.)
Benzer Blog Yazıları Tümünü Göster
Sadece Gişe üyelerine sunulan fırsat ve indirimlerden yararlan.

Aradığınız tüm etkinliklere Gişe’den ulaşın.

Gise.com Nedir? Gise.com kamp, festival, konser, etkinlik, otobüs, uçak bileti gibi farklı kategorilerde tüm etkinlik ve seyahat biletlerinizi alabileceğiniz bir online bilet satış platformudur. Farklı kategorilerdeki tüm biletlere farklı farklı sitelere girmeden tek bir yerden alışveriş kolaylığı tanıyan gise.com, hem organizatör hem de katılımcılar için ortak bir alan açmayı misyon edinmiştir. Kültür, sanat, ortak toplumsal yaşam gibi değerleri önceleyen bir yönetim anlayışıyla, doğru biletin doğru yolcu veya katılımcıda olması için kolay ve kaliteli bir bilet hizmeti sunmayı vizyon edinmiştir. Etkinlik bileti ya da seyahat bileti fark etmeksizin tüm biletler gise.com ’da. Gise.com ‘u sosyal medyada takip etmek için yukarıdaki linkleri kullanabilir ya da @gisecomda kullanıcı adıyla bizi arayabilirsiniz. Her türlü destek talebiniz için bize [email protected] adresinden ya da canlı chat alanından ulaşabilirsiniz.

Copyright @ 2024, tüm hakları saklıdır.