Etkinlik Rehberleri 256 08 Eylül 2023

Müzikonair & Bikamp ile Müzikonair 10.Yıl Fest

Hazal Zeynep HİSARLI

Müzikonair & Bikamp ile Müzikonair 10.Yıl Fest

Müzik tutkunları ve doğa severler için muhteşem bir deneyim kapıda! Müzikonair & Bikamp işbirliğiyle düzenlenen "Müzikonair 10. Yıl Fest" müziğin, eğlencenin ve doğanın harika buluşmasını 29 Eylül - 1 Ekim tarihlerinde Ağva Green Park Camping'de gerçekleştirecek.

Bu eşsiz etkinlik, unutulmaz anılar biriktirmeniz için sizi bekliyor. Canlı performanslar, konserler, DJ performansları, oyun panayırları, ödüllü turnuvalar, bachata, zumba ve yoga dersleri gibi etkinliklerle dolu programıyla Müzikonair 10. Yıl Fest, sevdiklerinizle geçireceğiniz muhteşem bir 3 gün vadediyor.

Canlı Performanslar ve Konserlerle Müziğin Ruhuna Dokunun

Müzik, insanların duygularını ifade etmelerinin en güçlü yollarından biridir. Müzikonair 10. Yıl Fest de müziğin gücünü en üst seviyeye çıkarmak için harika bir konser programıyla geldi. Bu özel etkinlik; canlı performanslar ve unutulmaz konserlerle dolu bir müzik ziyafeti sunmak için kamp ve müzik tutkunlarını bekliyor. Bunun yanında, festivallerin en heyecan verici yönlerinden birinin, sahne alan yetenekli sanatçılar olduğunu söylemek gerekir. Müzikonair 10. Yıl Fest de birbirinden yetenekli sanatçıları ve grupları ağırlamaya hazırlanıyor. Retrobüs, Sansar Salvo, Furkan Erdoğan ve Sadya'nın sahne alacağı bu festivale katılarak, unutulmaz müzik deneyimleri yaşayabilirsiniz.

Sahne ışıkları altında dans ederken, müzik ziyafetinin tadını çıkaracaksınız. Dans ederek, şarkılara eşlik ederek ve müziğin büyüsüne kapılarak geçecek bu 3 günde; koşturmacadan uzak, eğlence dolu zamanlar size yepyeni bir enerji katacak. Her bir performans, ritimleri ve melodileriyle kalbinizi çalacak. Farklı türlerden ve tarzlardan gelen sanatçılarla, herkes kendi müzik zevkine göre bir eğlence bulabilecek.

Doğa Aktiviteleri ve Yoga ile Zihninizi Dinlendirin

Müzikonair 10. Yıl Fest, sadece müziğe değil, aynı zamanda doğaya da vurgu yapıyor. Ağva Green Park Camping'in eşsiz doğal güzellikleriyle çevrili olan bu etkinlik, muhteşem deniz ve doğa aktiviteleri sunuyor. Plajda keyif yapabilir, doğa yürüyüşleriyle çevreyi keşfedebilirsiniz. Ayrıca, yoga ve zumba dersleriyle zihninizi ve bedeninizi canlandırabilirsiniz.

Müzikonair 10. Yıl Fest’te Başka Hangi Etkinlikler Bizi Bekliyor?

Müzikonair 10. Yıl Fest’te etkinlik de eğlence de asla hız kesmiyor. Birbirinden farklı ve ilgi çeken aktiviteleriyle bu kamp, yeni deneyimler yaşamanın ve farklı alanlar keşfetmenin en iyi adreslerinden biri. İşte Müzikonair 10. Yıl Fest’te düzenlenecek aktiviteler:

  • Konserler
  • Kareoke Etkinliği
  • Sunset&After
  • Zumba&Yoga
  • Bachata Workshop
  • Alan Etkinlikleri
  • DJ Performansları
  • Festival Makyajı
  • Ödüllü Turnuvalar
  • Çeşitli Standlar
  • Colorfest
  • Su Balonu Savaşı
  • Trekking

"Müzikonair 10. Yıl Fest" ile müziğin, eğlencenin ve doğanın mükemmel uyumunu keşfedin. İster müziksever, ister doğa tutkunu olun, bu festivalde kendinizi bulacaksınız.

Müzikonair 10. Yıl Fest için hazırlıklarımızı yapmaya başladık bile. Dostlarınızla birlikte bu müzik dolu maceraya katılmaya ve birbirinden eğlenceli anılar biriktirmeye hazır mısınız?

Email Bültenine Abone Olun

Gise.COM'un kişisel verilerimi kullanarak, kampanya ve genel duyurular ile ilgili iletişim kurmasına izin veriyorum. (Kaydolmanız durumunda kabul etmiş sayılırsınız.)
Benzer Blog Yazıları Tümünü Göster
Sadece Gişe üyelerine sunulan fırsat ve indirimlerden yararlan.

Aradığınız tüm etkinliklere Gişe’den ulaşın.

Gise.com Nedir? Gise.com kamp, festival, konser, etkinlik, otobüs, uçak bileti gibi farklı kategorilerde tüm etkinlik ve seyahat biletlerinizi alabileceğiniz bir online bilet satış platformudur. Farklı kategorilerdeki tüm biletlere farklı farklı sitelere girmeden tek bir yerden alışveriş kolaylığı tanıyan gise.com, hem organizatör hem de katılımcılar için ortak bir alan açmayı misyon edinmiştir. Kültür, sanat, ortak toplumsal yaşam gibi değerleri önceleyen bir yönetim anlayışıyla, doğru biletin doğru yolcu veya katılımcıda olması için kolay ve kaliteli bir bilet hizmeti sunmayı vizyon edinmiştir. Etkinlik bileti ya da seyahat bileti fark etmeksizin tüm biletler gise.com ’da. Gise.com ‘u sosyal medyada takip etmek için yukarıdaki linkleri kullanabilir ya da @gisecomda kullanıcı adıyla bizi arayabilirsiniz. Her türlü destek talebiniz için bize [email protected] adresinden ya da canlı chat alanından ulaşabilirsiniz.

Copyright @ 2024, tüm hakları saklıdır.