Etkinlik Rehberleri 362 13 Mayıs 2024

Müzik ve Eğlence Dolu Bir Festival: Wolfest’24

Gişe

Müzik ve Eğlence Dolu Bir Festival: Wolfest’24

Festival denince akla gelen ilk mevsim sıcacık enerjisiyle yaz olur. Bu yaz, eğlenceye ve müziğe doyacağımız harika bir yaz festivali bizi bekliyor. Gelenekselleşen Wolfest festivali, 2024’te de bizleri kamp yaparken muhteşem bir festival deneyimi yaşamaya davet ediyor. 31 Mayıs-2 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek etkinlik; konserler, spor faaliyetleri ve ücretsiz etkinliklerle, dolu dolu bir festival programı sunuyor. İstanbul’a sadece iki saat uzaklıkta yer alan Patagonya World Kocaeli’de eşsiz bir doğa içinde hem eğlenecek hem de yaz havasının tadını çıkarmanın keyfine varacağız. Deniz, kum, güneş, müzik ve eğlence Wolfest’24 ile unutulmaz anılara dönüşecek. Eğlence ve kamp severlerin yoğun ilgisinin devam ettiği festival, birbirinden ünlü isimlerin sahnelerine de ev sahipliği yapacak

 

Wolfest’24 Konserleri

Sevdiğimiz sanatçıların dillerden düşmeyen şarkılarını Wolfest’24 ile canlı olarak dinleme fırsatı bulacağız. Patagonya World’ün mavi bayraklı plajı ve huzur veren doğası eşliğinde ünlü sanatçıların konserleri bu festivali yazın en güzel zamanlarından birine dönüştürecek. İşte Wolfest’24’te sahne alacak isimler:

-Bulutsuzluk Özlemi

-Manga

-Fatma Turgut

-Erdem Yener

-İlkay Şencan

Efsane müzik grubu Bulutsuzluk Özlemi ile hem eğlenecek hem de şarkılar ile nostaljik bir yolculuğa çıkacağız. Manga’nın enerji dolu sahne performansı ile coşacak, Fatma Turgut’un duygu yüklü şarkılarıyla unutulmaz bir konser deneyimi yaşayacağız. Erdem Yener’in şarkılarına eşlik edip, en sevilen şarkıları muhteşem bir kalabalıkla birlikte söyleyeceğiz. İlkay Şencan ile elektronik müziğin coşkusuna katılacak, dansın ve ritimlerin akışında unutulmaz anlar yaşayacağız. Bu sahnelerin yanı sıra farklı DJ performanslarıyla da festival boyu müzik, dans ve eğlence bizlerle olacak.

 

Wolfest’24 Etkinlikleri

Birçok spor, müzik ve eğlence içerikleri sunan bu festivalde etkinlikler hız kesmeden devam edecek. Sürdürülebilirlik odaklı bir yaklaşımla planlanan festivalde çevre ve hijyen konuları da önemli bir yere sahip. Çocuklar için hem keyifli hem de öğretici pek çok etkinliğin de düzenleneceği festivalde aile olarak katılım sağlamak isteyen misafirlere çeşitli seçenekler sunulmuş olacak. Etkinlik alanında yer alacak lezzet dolu yemek stantları, yemek yemeyi adeta bir şölene dönüştürecek. Patagonya World’ün mavi bayraklı plajının tadını çıkarmak ve deniz etkinlikleri ile yazın keyfini sürmek, stres atıp ferahlamanın harika yollarından biri olacak.

 

Wolfest’24 İle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

31 Mayıs-2 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek festival için sıkça sorulan bazı sorulara değinmek de etkinlik deneyimini en iyi şekilde yaşamak için göz atılması gereken konular arasında. En önemli konulardan biri olan konaklama için birden çok seçenek mevcut. Çadır kiralama, karavanla konaklama, glamping konaklama ve günübirlik girişler tercih edilebilecek konaklama kategorileri olarak yer alıyor. Kendi aracıyla gelmek isteyen katılımcılar için geniş bir otopark da etkinlik alanının hemen yakınında kullanıma hazır olacak. Yiyecek/içecek konusundaki ihtiyaçların ise etkinlik alanı içerisinde temin edilmesi gerekiyor. Çevre sağlığı ve güvenliği için ateş yakılarak kullanılan ekipmanların kullanılmamasına dikkat edilecek. Patili dostlarımız da bizlerle festival de yer alabilecek. Bunların yanında, festival boyu, tam donanımlı bir sağlık ekibi ve ambulans da alan içinde görevli olarak yer alacak. 31 Mayıs günü saat 08:00’dan itibaren alana giriş yapılabilecek.

 

Huzur Veren Atmosferiyle: Patagonya World Kocaeli

İstanbul’a sadece iki saat uzaklıkta olmasıyla doğaseverlerin gözde adreslerinden biri olan Patagonya World Kocaeli, Wolfest’24’e ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Mavi bayraklı plajı ve eşsiz doğasıyla heyecanla beklenen festival deneyimini eşsiz bir hale dönüştürüyor. Özel araç ya da toplu taşıma ile ulaşımın sağlanabildiği alanda katılımcılar için otopark hizmeti de mevcut. Yeşille mavinin bir araya geldiği bu kamp alanı, doğanın verdiği huzuru hissetmek, diğer macera severler ile buluşmak ve unutulmaz zamanlar geçirmek için çeşitli fırsatlar sunuyor. Birçok etkinliğe de ev sahipliği yapan Patagonya World, şehrin karmaşasından uzaklaşıp güzel bir tatil deneyimi yaşamak için cezbedici bir alan sunuyor. 31 Mayıs- 2 Haziran tarihlerinde Wolfest’24’ün enerjisiyle birleşince ortaya çıkacak müthiş kombinasyon, bu festival için heyecanı dorukta tutuyor.

Email Bültenine Abone Olun

Gise.COM'un kişisel verilerimi kullanarak, kampanya ve genel duyurular ile ilgili iletişim kurmasına izin veriyorum. (Kaydolmanız durumunda kabul etmiş sayılırsınız.)
Benzer Blog Yazıları Tümünü Göster
Sadece Gişe üyelerine sunulan fırsat ve indirimlerden yararlan.

Aradığınız tüm etkinliklere Gişe’den ulaşın.

Gise.com Nedir? Gise.com kamp, festival, konser, etkinlik, otobüs, uçak bileti gibi farklı kategorilerde tüm etkinlik ve seyahat biletlerinizi alabileceğiniz bir online bilet satış platformudur. Farklı kategorilerdeki tüm biletlere farklı farklı sitelere girmeden tek bir yerden alışveriş kolaylığı tanıyan gise.com, hem organizatör hem de katılımcılar için ortak bir alan açmayı misyon edinmiştir. Kültür, sanat, ortak toplumsal yaşam gibi değerleri önceleyen bir yönetim anlayışıyla, doğru biletin doğru yolcu veya katılımcıda olması için kolay ve kaliteli bir bilet hizmeti sunmayı vizyon edinmiştir. Etkinlik bileti ya da seyahat bileti fark etmeksizin tüm biletler gise.com ’da. Gise.com ‘u sosyal medyada takip etmek için yukarıdaki linkleri kullanabilir ya da @gisecomda kullanıcı adıyla bizi arayabilirsiniz. Her türlü destek talebiniz için bize [email protected] adresinden ya da canlı chat alanından ulaşabilirsiniz.

Copyright @ 2024, tüm hakları saklıdır.