Haberler 608 18 Nisan 2023

Konser Günü İşinize Yarayacak 7 İpucu

Atakan EKMEKÇİ

Konser Günü İşinize Yarayacak 7 İpucu

Hepimiz, sevdiğimiz grubun veya sanatçının konserine gideceğimiz günün gelmesini iple çeker, o güne özel kıyafetlerimizi hazırlar ve sabırsızlıkla o anı beklemeye başlarız. Kendimizi müziğin ritmine kaptırmak, favori şarkılarımız eşliğinde dans etmek ve hayranı olduğumuz sanatçıları yakından görmek çoğumuz için paha biçilemez bir deneyim olur. Konserde yanımıza alacağımız eşyaları önceden hazırlamak ve gün boyunca bazı noktalara dikkat etmek ise şüphesiz konserin daha keyifli geçmesine olanak tanır. Peki, konserde ne yapılır, işimize yarayacak tüyolar nelerdir? Gelin konser günü ipuçları konusunu hep birlikte inceleyelim.

 

Yanınıza Bir Şişe Su Alın

Konser günü evden çıkmadan önce en yakın marketten bir şişe su alıp çantamıza koyabiliriz. Çoğu konser mekanı konukların yanında bir şişe su getirmesine izin verir. Konser alanında su satışı yapan alanların kalabalık olduğunu göz önüne alırsak sıra beklemekten kurtulabilir ve ilk suyumuza daha az ödeme yapmış oluruz.

 

Toplu Taşıma Araçlarına Yönelin

Konserler genellikle geniş metrekareli alanlarda düzenlenir. Bu da çoğu zaman konser alanlarının şehir dışında veya kırsal bölgelerde bulunduğu anlamına gelir. Bu tip alanlara giderken bilmediğimiz yollarda aracımızla vakit kaybetmektense toplu taşıma seçeneklerine yönelmek günümüzün daha keyifli geçmesine imkan tanır. Öte yandan bu yöntemi tercih ettiğimizde konser alanlarında yaşanan park sorunundan da etkilenmemiş oluruz.

 

Sağlıklı Atıştırmalıklar Tercih Edin

Tüm gün sürecek bir açık hava konserine gidiyorsak ve formumuza özen gösteren biriysek yanımıza sağlıklı yiyecekler almak iyi bir fikir olabilir. Konser mekanlarında sunulan yiyecekler genellikle yağlı ve karbonhidratlı seçeneklerden oluşur. Evde hazırlayacağımız kepekli peynirli sandviç ve meyve çeşitlerini şeffaf kilitli torbalara koyarak konser öncesi karnımızı sağlıklı besinlerle doyurabilir ve yiyecek masrafından tasarruf edebiliriz.

 

Bel Çantası Kullanın

Konser günü ipuçları arasında giyim tüyoları da önemli yer tutar. Konser süresince hareketli olacağımızı ve dans edeceğimizi göz önüne alarak çanta seçimimizi buna göre yapabiliriz. Yanımıza alacağımız cüzdan ve kimlik gibi eşyaları bel çantasına koymak bizi fazla yükten kurtarır. Üstelik çantamızı yandan takarak hem stil sahibi görünüm elde edebilir hem de konforlu saatler geçirebiliriz.

 

Taşınabilir Şarj Cihazını Unutmayın

Taşınabilir şarj cihazları konser günü ipuçları arasındaki en önemli detaylardan. Konserler en çok video ve fotoğraf çekimi yapacağımız zamanlardır. Bu da şarjımızın çok çabuk tükeneceği anlamına gelir. Konser günü yanımıza mutlaka taşınabilir şarj cihazı almamız gerekir. Ayrıca şarj cihazını bir gün önceden tamamen şarj ettiğimize de emin olmalıyız. Böylece konser günü eğlencemize kesintisiz bir şekilde devam edebiliriz.

 

Konsere Erken Gidin

Konser günü evden erken çıkmak, her zaman işe yarayan konser günü ipuçları arasında bulunur. Pek çok kişinin aynı yere ulaşmaya çalıştığını düşünürsek bu, bizi hem trafikten hem de kalabalıktan kurtarır ve sahneye daha yakın bir yerde durabilmemize yardım eder. Bu sayede sahnedeki sanatçıların performansını daha yakından görebilir ve kaliteli videolar çekebiliriz.

 

Rahat Spor Ayakkabılar Giyin

Konser demek; eğlence, dans ve gün boyu hareket etmek demek. Konser alanında sürekli koşturacağımızı hesaba katarsak rahat ayakkabı seçimi en önemli konulardan biri haline gelir. Konser için ayakkabımızı seçerken yeni satın alınmış modeller, sandaletler veya açık ayakkabılar giymemeye özen göstermeliyiz. Bunun yerine deri gibi sağlıklı materyallerden yapılmış ve bir süredir kullandığımız, rahatlığına emin olduğumuz spor ayakkabıları tercih edebiliriz.

 

Sizin için “Konserde Ne Yapılır?” sorusunu detaylı bir şekilde cevaplamaya çalıştık. Tüm festival, etkinlik ve konser duyurularımız için Gise.com’u takip edin! En avantajlı biletler Gise.com’da!

Email Bültenine Abone Olun

Gise.COM'un kişisel verilerimi kullanarak, kampanya ve genel duyurular ile ilgili iletişim kurmasına izin veriyorum. (Kaydolmanız durumunda kabul etmiş sayılırsınız.)
Benzer Blog Yazıları Tümünü Göster
Sadece Gişe üyelerine sunulan fırsat ve indirimlerden yararlan.

Aradığınız tüm etkinliklere Gişe’den ulaşın.

Gise.com Nedir? Gise.com kamp, festival, konser, etkinlik, otobüs, uçak bileti gibi farklı kategorilerde tüm etkinlik ve seyahat biletlerinizi alabileceğiniz bir online bilet satış platformudur. Farklı kategorilerdeki tüm biletlere farklı farklı sitelere girmeden tek bir yerden alışveriş kolaylığı tanıyan gise.com, hem organizatör hem de katılımcılar için ortak bir alan açmayı misyon edinmiştir. Kültür, sanat, ortak toplumsal yaşam gibi değerleri önceleyen bir yönetim anlayışıyla, doğru biletin doğru yolcu veya katılımcıda olması için kolay ve kaliteli bir bilet hizmeti sunmayı vizyon edinmiştir. Etkinlik bileti ya da seyahat bileti fark etmeksizin tüm biletler gise.com ’da. Gise.com ‘u sosyal medyada takip etmek için yukarıdaki linkleri kullanabilir ya da @gisecomda kullanıcı adıyla bizi arayabilirsiniz. Her türlü destek talebiniz için bize [email protected] adresinden ya da canlı chat alanından ulaşabilirsiniz.

Copyright @ 2024, tüm hakları saklıdır.