Haberler 338 18 Nisan 2023

Kışın Gittiğiniz Festivallerin Tadını Çıkarmanın 7 Yolu

Atakan EKMEKÇİ

Soğuk Ama Eğlenceli: Kış Festivalleri

Kış festivalleri, soğuk günlerde sevdiklerimizle veya tek başımıza gidebileceğimiz, eğlence dolu etkinliklerdir. Hayatımızda uzun yıllar yer edinmiş kış festivallerinde doyasıya eğlenmeyi hepimiz isteriz. Çoğunluklu kar tatilleriyle dikkat çeken şehirlerde düzenlenen bu festivaller, yerine göre farklı konseptlerde düzenlenebilir. Bu da bize kış festivalleri konusunda geniş bir yelpaze sunar. Fakat kış festivallerine gitmek kadar, eğlencenin tadını çıkarmak da oldukça önemlidir. Böylece festivaller daha anlamlı bir hale gelerek bizim için unutulmaz olur.

Kış Festivallerinin Tadını Çıkarmanın 7 Yolu

Kış festivalleri oldukça eğlenceli olabilir. Bu yadsınamaz bir gerçektir. Fakat çeşitli yollarla bu eğlenceyi hat safhaya çıkarabiliriz. Öyleki kış festivallerinde bol bol eğlenerek tadını çıkarmanın çeşitli yolları vardır.

 

Gideceğimiz Festivale Dair Ufak Bir Araştırma Yapmayı İhmal Etmeyelim

Gideceğimiz festivale dair ufak bir araştırma yapmamız yararlı olabilir. Festival kuralları gibi pek çok detaya hakim olursak festivalde eğlenmemiz daha kolay olur. Daha öncede belirtildiği gibi kış festivalleri kendine özgü bir konsepte sahip olur. Ve konsept dışında kalmak eğlenmemize engel olabilir.

 

Zamanında Festival Alanında Olmaya Özen Gösterelim

Festival boyunca eğlenmez ve her anın tadını çıkarmak istiyorsak, tam zamanında festival alanında olmamız avantaj sağlayabilir. Çünkü kış festivalleri, tek bir anını kaçırmak istemeyeceğimiz kadar keyifli olur. Ayrıca festival başlamadan önce alanda olursak ön sıralarda yer kapabiliriz. Böylece müziğe, dansa ve çeşitli eğlencelere en yakın yerden eşlik edebiliriz.

 

Yanınızda Ne Tür Eşyalar Getirdiğimize Dikkat Edelim

Her festivalde olduğu gibi kış festivalleri de yanımızda birkaç parça eşya bulundurmamızı gerektirebilir. Örneğin kalın bir hırka veya şal gibi eşyalar üşüdüğümüz zaman ısınmak için iyi bir alternatif olabilir. Daima sıcak hissetmek festivalde daha çok eğlenmemizi sağlayabilir. Aksi durumda alanı terk etmek isteyebiliriz. Bu da bizi bekleyen eğlenceleri kaçırmamıza sebep olabilir.

 

Doğru Kombini Yaptığımızdan Emin Olalım

Konsepte uygun kombin yapmak festivalin tadını çıkarmamızı sağlayan başlıca tüyolardan olabilir. Kış festivalleri herkesin giyim konusunda tüm iddiasını ortaya koyabileceği bir ortamdır. Böyle ortamlarda biz de gerekeni yaparak en trend kombinlerimizi yapabiliriz. Ya da konsepte en uygun gördüğümüz parçaları tercih edebilir ve harika kombinler ortaya çıkarabiliriz.

 

Kendimizi Müziğin Akışına Bırakalım

Kış festivalleri müziğe olan tüm ihtiyacımızı karşılayacak en iyi etkinlikler arasında yer alır. Özellikle de farklı tarzlar müziklere yer verilmesi sayesinde eğlenceyi sonuna kadar hissedebiliriz. Bu yüzden festival öncesi yapacağımız araştırmaya “ne gibi şarkıların yer alacağını” da eklememiz faydalı olabilir.

 

Şarkıya Eşlik Etmekten Çekinmeyelim

Festivalde ne tarz müziklerin yer alacağını öğrenmişken, şarkı sözlerine de göz gezdirebiliriz. Çünkü şarkıya eşlik etmek, festivalin tadını çıkarmamızı sağlayan en büyük etkenlerdendir. Festivalde sessiz kalıp köşede beklemek yerine şarkıya eşlik etmek kulağa daha eğlenceli geliyor. Aynı zamanda doyasıya dans ederek festivali unutulmaz bir hale getirebiliriz. Soğukluğu ile bilinen kış festivallerinde ısınma yöntemlerinden biri de hareket etmektir.

 

Etkinliklerde Yer Almaktan Korkmayın

Kış festivalleri bünyesi altında çeşitli etkinliklere yer verir. Kayak, mangal ve kartopu savaşı gibi etkinlikler festivallerin daha eğlenceli olmasını sağlar. Biz de festivalin tadını çıkarmak için bu etkinliklerde olabildiğince fazla yer almalıyız. Ayrıca böyle etkinlikler sayesinde yeni çevreler edinebiliriz. Yeni arkadaşlar demek daha eğlenceli bir festival anlamına gelir. Eğlencenin tadını çıkarmak için eğlenceye açık ve dost canlısı olmakta fayda vardır.

 

Kış Festivalleri Ne Zaman Başlar?

 

Soğuk havaların bize sunduğu güzelliklerden biri olan kış festivallerinin tarihleri, yıllara göre değişiklik gösterir. Fakat birçok kış festivali ocak ayında düzenlenir. Özellikle de yılbaşına denk getirilmesine dikkat edilir. Çünkü kış festivalleri bir kaç gün sürebilir. Bu süre içerisinde yılbaşı kutlamaları da büyük bir coşkuyla yapılır. Gise.com’u ziyaret ederek festivallerin ne zaman düzenleneceğine dair detayları öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda kolayca festival bileti alabilirsiniz. Haydi şimdi daha fazla zaman kaybetmeden kış festivalleri için bilet alın!

Email Bültenine Abone Olun

Gise.COM'un kişisel verilerimi kullanarak, kampanya ve genel duyurular ile ilgili iletişim kurmasına izin veriyorum. (Kaydolmanız durumunda kabul etmiş sayılırsınız.)
Benzer Blog Yazıları Tümünü Göster
Sadece Gişe üyelerine sunulan fırsat ve indirimlerden yararlan.

Aradığınız tüm etkinliklere Gişe’den ulaşın.

Gise.com Nedir? Gise.com kamp, festival, konser, etkinlik, otobüs, uçak bileti gibi farklı kategorilerde tüm etkinlik ve seyahat biletlerinizi alabileceğiniz bir online bilet satış platformudur. Farklı kategorilerdeki tüm biletlere farklı farklı sitelere girmeden tek bir yerden alışveriş kolaylığı tanıyan gise.com, hem organizatör hem de katılımcılar için ortak bir alan açmayı misyon edinmiştir. Kültür, sanat, ortak toplumsal yaşam gibi değerleri önceleyen bir yönetim anlayışıyla, doğru biletin doğru yolcu veya katılımcıda olması için kolay ve kaliteli bir bilet hizmeti sunmayı vizyon edinmiştir. Etkinlik bileti ya da seyahat bileti fark etmeksizin tüm biletler gise.com ’da. Gise.com ‘u sosyal medyada takip etmek için yukarıdaki linkleri kullanabilir ya da @gisecomda kullanıcı adıyla bizi arayabilirsiniz. Her türlü destek talebiniz için bize [email protected] adresinden ya da canlı chat alanından ulaşabilirsiniz.

Copyright @ 2024, tüm hakları saklıdır.