Etkinlik Rehberleri 362 26 Aralık 2023

Macera Dolu Yeni Yıl Kutlaması: Kampway Yılbaşı Kampı

Hazal Zeynep HİSARLI

Macera Dolu Yeni Yıl Kutlaması: Kampway Yılbaşı Kampı

Arnavutköy Ünlü Piknik Alanı, 30-31 Aralık ve 01 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek olan Kampway Yılbaşı Kampı'na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bu özel etkinlik, doğanın içinde huzurlu bir ortamda müzik, gösteri ve eğlence dolu anlar sunacak. Kampway’in bu zamana kadar yaptığı birbirinden muhteşem kamp etkinliklerine bir yenisi daha ekleniyor. İstanbul’da kamp dendiğinde akla gelen ilk yerlerden olan Ünlü Piknik Alanı ise bu etkinliği daha da özel kılıyor. İstanbul sakinlerine harika bir rahatlama ve şehirden kaçış ortamı sunan bu alan Kampway enerjisiyle yeni yılda da bizleri doğada eğlenceye çağırıyor. Hadi gel heyecanla beklediğimiz bu etkinliğe biraz daha yakından bakalım.

Kampway Yılbaşı Kampı Ünlü Piknik Alanı Arnavutköy’de

Arnavutköy Ünlü Piknik Alanı, doğanın içinde huzur dolu bir atmosfer sunan ve İstanbul'un yoğun yaşam temposundan uzaklaşmak isteyenler için ideal bir mekan. Bu güzel alan, 30-31 Aralık ve 01 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek olan Kampway Yılbaşı Kampı'na ev sahipliği yapacak. Kampseverlerin buluşma noktası Kampway etkinlikleri ile doğada vakit geçirirken eğlenmenin ve harika anılar biriktirmenin yeni yollarını keşfedeceksin. İstanbul kamp alanları içinde en sevilen yerlerden biri olan Ünlü Piknik Alanı Arnavutköy’de yeni yıl eğlencesi bir başka olacak. Kampway etkinliklerine katılmış olanlar bilir. Eğlence hız kesmeden devam eder ve birbirinden harika kampseverin enerjisi her yerde hissedilir. Sen de bu eşsiz enerjinin bir parçası olmak istersen Kampway Yılbaşı Kampı tam senlik!

Müzik Şöleni: 6 DJ Performansı ve After Party

Kampway Yılbaşı Kampı, müzik tutkunlarını unutulmaz bir deneyimle buluşturacak. Toplamda 6 farklı DJ performansı ile gece boyunca sürecek müzik şöleni, dans etmeyi sevenleri bekliyor. Eğlencenin doruk noktası ise After Party ile devam edecek. Dans etmenin coşkusu ve kampın bitmeyen enerjisiyle eğlence hız kesmeden devam edecek. Özellikle elektronik müzik tutkunlarının unutamayacağı DJ performansları ile muhteşem doğanın içinde müzik ve dans bir arada olacak. Sevdiklerinde geçireceğin eşi benzeri olmayan üç gün… Yeni yıla merhaba demenin daha iyi bir yolu olabilir mi?

Göz Kamaştırıcı Gösteriler ve Aktiviteler

Arnavutköy Ünlü Piknik Alanı'nda düzenlenecek Kampway Yılbaşı Kampı, sadece müzikle sınırlı kalmayacak. Havai fişek gösterisi, oryantal show, zumba, yoga, chill out ve daha birçok etkinlikle dolu bir program seni bekliyor. Katılımcılar, hem eğlenip hem de farklı aktivitelerle keyifli zaman geçirecekler. İşte Kampway Yılbaşı Kampı etkinlikleri:

-6 DJ Performans
-After Party
-Havai Fişek Gösterisi
-Oryantal Show
-Zumba
-Yoga
-Chill Out
-Hediyeli Tombala
-Çekilişli Sürpriz Hediyeler
-Beer Pong
-Slackline

Sürpriz Hediyeler ve Keyifli Anlar

Kampway Yılbaşı Kampı sürpriz hediyelerle de kalbimizi çalacak. Merak uyandıran çekilişler ve sürpriz ödüllerle bu kampta heyecan dorukta olacak. Hiç slackline denedin mi? Peki beerpong’da iyi misin? Bu kampta yeniliklere kapı arala ve kendine meydan oku! Slackline ile eğlence dolu dakikalar seni bekliyor. Beerpongda ise kaybeden yok, eğlence her zaman kazanacak!

Eğlence dolu bir gece ve unutulmaz anlar için Arnavutköy Ünlü Piknik Alanı'nda düzenlenecek olan Kampway Yılbaşı Kampı'na sen de katıl. Biletlerini şimdi al ve yeni yıla enerjik bir başlangıç yapmanın keyfini çıkar!

Email Bültenine Abone Olun

Gise.COM'un kişisel verilerimi kullanarak, kampanya ve genel duyurular ile ilgili iletişim kurmasına izin veriyorum. (Kaydolmanız durumunda kabul etmiş sayılırsınız.)
Benzer Blog Yazıları Tümünü Göster
Sadece Gişe üyelerine sunulan fırsat ve indirimlerden yararlan.

Aradığınız tüm etkinliklere Gişe’den ulaşın.

Gise.com Nedir? Gise.com kamp, festival, konser, etkinlik, otobüs, uçak bileti gibi farklı kategorilerde tüm etkinlik ve seyahat biletlerinizi alabileceğiniz bir online bilet satış platformudur. Farklı kategorilerdeki tüm biletlere farklı farklı sitelere girmeden tek bir yerden alışveriş kolaylığı tanıyan gise.com, hem organizatör hem de katılımcılar için ortak bir alan açmayı misyon edinmiştir. Kültür, sanat, ortak toplumsal yaşam gibi değerleri önceleyen bir yönetim anlayışıyla, doğru biletin doğru yolcu veya katılımcıda olması için kolay ve kaliteli bir bilet hizmeti sunmayı vizyon edinmiştir. Etkinlik bileti ya da seyahat bileti fark etmeksizin tüm biletler gise.com ’da. Gise.com ‘u sosyal medyada takip etmek için yukarıdaki linkleri kullanabilir ya da @gisecomda kullanıcı adıyla bizi arayabilirsiniz. Her türlü destek talebiniz için bize [email protected] adresinden ya da canlı chat alanından ulaşabilirsiniz.

Copyright @ 2024, tüm hakları saklıdır.