Etkinlik Rehberleri 326 28 Mayıs 2024

İstanbul’da Kampway Deniz Kampı Heyecanı

Gişe

İstanbul’da Kampway Deniz Kampı Heyecanı

Denizin mavi sonsuzluğunda, rüzgârın hafif esintisiyle dans eden bir etkinliğe gidiyoruz! Kampway Deniz Kampı, 21-22-23 Haziran tarihlerinde Şile’nin incisi İmrenli Çakır Kamp’ta muhteşem bir deneyim için bizleri bekliyor. Kampway Deniz Kampı, sadece bir etkinlik değil, yazın ve denizin mükemmel tonlarıyla dolu bir macera olacak. Yaz mevsiminin gelmesiyle canlanan enerji, bu kampta macera severleri bir araya getirecek. Deniz, kum, güneş ve bolca eğlence bu kamp etkinliğinde hız kesmeden devam edecek. Deniz sezonunu açmanın zamanı gelmişken bunu Kampway etkinlikleriyle yapmak bu yılın en eğlenceli fırsatlarından biri olacak. İstanbul’da gerçekleşecek etkinlik için heyecanlı geri sayım devam ediyor. Biz hazırlıklara başladık. Sende durumlar nasıl?

 

 Şile Kamp Alanları: İmrenli Çakır Kamp

Şile, İstanbul için eşsiz bir kaçış noktası. Yeşil alanları, mavi denizi, birbirinden harika kamp ve tatil alanlarıyla hem İstanbul’da yaşayanların hem de çevre illerin gözde yerleri arasında. Özellikle, kamp yapmayı sevenler ama kısa süreli bir tatil düşünenler için en ideal adreslerden biri konumunda. Şile kamp alanları arasında öne çıkan yerlerden biri olan Şile Çakır Kamp, 21-22-23 Haziran tarihlerinde Kampway Deniz Kampı etkinliğine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Çadır kampı, karavan kampı, piknik ve eğlence organizasyonları için harika bir adres alan bu kamp alanı, Kampway Deniz Kampı ile eğlence severlere unutulmaz anlar sunacak. Masmavi denizi, kumsalı ve yeşil alanlarıyla, yaşayacağımız kamp deneyiminden sonra diğer kamp etkinliklerini beklemek heyecanlı bir maceraya dönüşecek. Kamp yapmaya yeni başlayanlar için de konforlu bir alan sunmasıyla hem ihtiyaçların giderilmesi hem de alıştırma turları için mükemmel bir fırsat olacak. Eğlenceli etkinliklerle dolu geçecek program da kamp hayatına atılmanın en güzel yollarından biri olmaya aday.

 

Kampway Deniz Kampı Etkinlikleri

Adrenalin ve eğlence dolu etkinlikler Kampway Deniz Kampı’nda bizleri bekliyor. Köpük partisinden color party etkinliğine, açık hava sinemasından beer pong turnuvalarına kadar her an dolu dolu yaşanacak. Zumba ile enerjiyi yükseltecek, pilatesle rahatlayacak ve dostlarımızla birlikte muhteşem anılar biriktirip Şile denizinin mükemmel sularına kendimizi bırakmanın keyfini yaşayacağız. İşte Kampway Deniz Kampı’nın eğlence dolu etkinlikleri:

 

-6 Farklı DJ Performans
-Color Party
-Köpük Partysi
-Sunset Party
-Zumba
-Yoga
-Bachata Workshop
-Açık hava Sineması
-Beer Pong
-CornHole Turnuvası
-Voleybol Turnuvası
-Pilates

 

Çakır Kamp Şile’nin muhteşem atmosferiyle birleşen etkinlikler, kamp tatiline yeni bir boyut katacak. Voleybolda iddialıyım diyenler buradaysa, takımını oluşturup bu turnuvaya mutlaka katılmalı! Acaba şampiyon kim olacak? Bize sorarsanız bu turnuvanın kaybedeni olmaz. Çünkü herkes çok eğlenecek. Biraz rahatlamak istiyorum, doğanın içinde huzurlu bir vakte ihtiyacım var diyenler varsa, yoga ve pilates etkinlikleri tam sizin için. Açık havada ve yazın tatlı havasında pilates/yoga pratiği yapmak, kendimize vereceğimiz en güzel hediyelerden biri olacak. Tahmin ediyoruz ki “oturmaya mı geldik” diyenleriniz oldukça fazladır Bunun için önerimiz; DJ performansları, color party, köpük partisi, sunset party, zumba ve bachata workshop etkinliklerini kaçırmamanız olur. Çünkü müzik, dans ve hareket bu etkinliklerde enerjiyi zirveye taşıyacak. Yeni deneyimler kazanmak için de eşsiz bir fırsat sunan bu kamp, daha önce denemediğin şeyleri denemek için renkli bir kapı aralayacak.

 

Kampway Deniz Kampı İçin Diğer Etkinlik Detayları

“Kampway Deniz Kampı’na nasıl katılabilirim? Konaklama seçenekleri nelerdir? Özel araçla ya da toplu taşıma ile ulaşım mümkün mü?” gibi sorular sıkça sorulan sorular arasında. Gelin, bu soruların yanıtsız kalmaması için cevaplamaya başlayalım.

 

Kampway Deniz Kampı’na katılım için sitemizde yer alan etkinlik sayfasından bilet almak yeterli. Burada yer alan farklı bilet kategorilerden kendine en uygun olanı seçebilir ve işlemleri gerçekleştirebilirsin. Konaklama seçenekleri arasında çadırla konaklama ve araç üstü çadır ile konaklama seçenekleri bulunmakta. Araç üstü çadır hariç diğer çadır konaklamaları için kendi çadırınla gelebilir ya da çadır kiralama seçeneğini tercih edebilirsin. Bilet detayları için etkinlik sayfasını ziyaret etmeyi unutma. Ulaşım konusuna gelirsek hem özel araçla hem de toplu taşıma ile alana gelmek mümkün.  Etkinlik alanına özel araç ile gelecek misafirlerimiz için Google arama motoruna Çakır Kamp ve Piknik Alanı yazmak yeterli. Toplu taşıma için:

 

ÜSKÜDAR , ÜMRANİYE , TEPEÜSTÜ , MADENLER , ÇAMLIK OTOBÜS DURAKLARINDAN (139 A) SAHİL YOLU ŞİLE İMRENLİ SAHİLİ ÇAKIR KAMP DURAĞINDA İNEREK GELEBİLİRSİNİZ.

 

ÜSKÜDAR ÇEKMEKÖY METRO HATTINDAN (METRO GARDEN AVM DURAĞI ÖNÜNDEN) MAVİ RENK ŞİLE MİNİBÜSLERİ İLE GELEBİLİRSİNİZ.

 

*TEPEÜSTÜ / ŞİLE 139T AKTARMALI GELEBİLİRSİNİZ.

 

TOPLU TAŞIMA İLE ETKİNLİK ALININ KAPISININ ÖNÜNE KADAR GELEBİLİRSİNİZ.

 

Etkinlikle ilgili tüm detaylara gise.com’dan ulaşabilirsin. Bol eğlence, macera ve yeni dostluklara yelken açacağımız bu kampa sen de katılmak istersen yerini şimdiden ayırtabilirsin. Yaz mevsimini değerlendirmenin en güzel yollarından biri olan kamp etkinlikleri, Kampway Deniz Kampı ile eşsiz bir maceraya dönüşecek. Sevdiklerinde geçireceğin harika bir kamp deneyimine adım atmak, bu yıl yapılacaklar listesinden bir maddeyi tamamlaman için kaçırılmayacak bir fırsat.

21-22-23 Haziran’da Kampway Deniz Kampı’nda görüşmek üzere…

Email Bültenine Abone Olun

Gise.COM'un kişisel verilerimi kullanarak, kampanya ve genel duyurular ile ilgili iletişim kurmasına izin veriyorum. (Kaydolmanız durumunda kabul etmiş sayılırsınız.)
Benzer Blog Yazıları Tümünü Göster
Sadece Gişe üyelerine sunulan fırsat ve indirimlerden yararlan.

Aradığınız tüm etkinliklere Gişe’den ulaşın.

Gise.com Nedir? Gise.com kamp, festival, konser, etkinlik, otobüs, uçak bileti gibi farklı kategorilerde tüm etkinlik ve seyahat biletlerinizi alabileceğiniz bir online bilet satış platformudur. Farklı kategorilerdeki tüm biletlere farklı farklı sitelere girmeden tek bir yerden alışveriş kolaylığı tanıyan gise.com, hem organizatör hem de katılımcılar için ortak bir alan açmayı misyon edinmiştir. Kültür, sanat, ortak toplumsal yaşam gibi değerleri önceleyen bir yönetim anlayışıyla, doğru biletin doğru yolcu veya katılımcıda olması için kolay ve kaliteli bir bilet hizmeti sunmayı vizyon edinmiştir. Etkinlik bileti ya da seyahat bileti fark etmeksizin tüm biletler gise.com ’da. Gise.com ‘u sosyal medyada takip etmek için yukarıdaki linkleri kullanabilir ya da @gisecomda kullanıcı adıyla bizi arayabilirsiniz. Her türlü destek talebiniz için bize [email protected] adresinden ya da canlı chat alanından ulaşabilirsiniz.

Copyright @ 2024, tüm hakları saklıdır.