Etkinlik Rehberleri 251 03 Haziran 2024

Eşsiz Bir Kamp Deneyimi: Kamp UDA

Gişe

Eşsiz Bir Kamp Deneyimi: Kamp UDA

Türkiye’de bir ilk! Mini düğün konseptli festival tadında, unutulmaz bir kamp etkinliğe davetlisiniz! Patagonya World Kamp Alanı’nda düzenlenecek bu özel etkinlik, Türkiye’deki festivallerin sevilen ekibi Universal Deha Akademi tarafından organize ediliyor. Bu festivalde sanatçılar sahne alacak ve hem sanatsal hem de sportif aktivitelerle dolu unutulmaz anlar yaşanacak. Gerçek bir düğün, muhteşem bir doğa, kamp, bolca eğlence, muhteşem konserler ve daha fazlasıyla Kamp UDA, heyecanı dorukta tutmaya devam ediyor. Seyahat etmeyi, kamp hayatını ve macerayı sevenler, 5-7 Temmuz tarihlerinde bu kampta buluşacak. Eğer sen de “tam da beni anlattın” diyorsan, bu eşsiz deneyimi kaçırmamalısın!

 

Kamp UDA’da Bizi Neler Bekliyor?

Kamp UDA’da birbirinden harika sahne performansları bizlerle olacak. Retrobüs, MC Ceyhun, Sertaç Tugay, Gökhan Ayan, Silver Munch, Alper Zeno (Live DJ ) ve Enes Kömürcü sahneleriyle eğlence zirveye taşınacak. Retrobüs ile nostaljik bir yolculuğa çıkmaya var mısın? O zaman 5-7 Temmuz tarihlerini takvimde mutlaka işaretle. Türkiye’de bir ilk olarak düğün konseptli bir kamp etkinliği olan Kamp UDA’nın genel akışına da bir göz atalım:

 

-5 Temmuz Cuma akşamı ateş dansı ile düğün kınası 

-6 Temmuz Cumartesi Akşamı 20:00 Nikah seremonisi sonrası konserler.

-Nikah sonrası bekarlık bayrağını devretme töreni

 

Bunların dışındaki tüm etkinlikler festival konsepti şeklinde ilerleyecektir. Bol eğlence, bol müzik ve bol mutluluk…

 

Kamp UDA Etkinlikleri

Festivallerin vazgeçilmezi tabi ki müzik, dans ve birbirinden eğlenceli etkinliklerdir. Spor ve deniz aktiviteleri, konserler, DJ performansları, kamp etkinlikleri… Liste uzun. Etkinlikler ve eğlenceyle dolu dolu geçen kamp programlarında her zevke göre seçenekler bulmak mümkün. Peki Kamp UDA’da hangi etkinlikler bizleri bekliyor? Hadi Kamp UDA’nın heyecanla beklenen etkinliklerine birlikte göz atalım:

 

Sanatsal Aktiviteler:

-Graffiti Workshop (Gün Boyu )
-Düğün Temalı SERAMİK HEYKEL Atölyesi
-Düğün Temalı Taş Boyama Atölyesi
-Resim Atölyesi (Hayalini Çiz bizimle paylaş)

 

Sportif Aktiviteler:

-Pilates
-Zumba
-Voleybol Turnuvası
-Su Savaşları

 

Kamp Oyunları:

-Çocuk Etkinlikleri
-UDA Kamp Savaşları (takım oyunları)
-Holifest ( Boya Savaşları )
-Su Savaşları

 

Sahne Şovları:

-Konserler, canlı müzik performansları
-DJ performansları
-Dans gösterileri
-Ateş dansçıları

 

Ateş dansçılarından mı bahsetsek, voleybol turnuvasından mı? Yoksa biraz UDA kamp savaşlarını mı konuşalım? Seçmesi zor, hepsi birbirinden eğlenceli aktiviteler… Kampta da olsam sporu bırakmam diyorsan pilates,zumba ve voleybol etkinliklerini kaçırma deriz. Kampa ailecek katılacağız diyenler varsa merak etmeyin. Çocuk etkinlikleri tam size göre. Müzik tutkunlarını da unutmadık. Kamp UDA, müzik dolu bir kamp geçirmeniz için tüm hazırlıkları yapmış durumda. Patagonya World’ün muhteşem doğası içinde yapılacak sanat aktiviteleri ise dinlenmek ve enerji toplamak için harika bir seçim olacak. 5-7 Temmuz tarihlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.

 

İstanbul’a Yakın Bir Kamp Alanı: Patagonya World

Patagonya World, kamp severlerin sıkça uğradığı adreslerden biri olmaya devam ediyor. Gerek ulaşım kolaylığı gerekse sunduğu harika alanlar ile macera tutkunlarının vazgeçilmez duraklarından biri. Kocaeli’de yer alan kamp alanına özel araçla ya da toplu taşıma ile ulaşım sağlamak mümkün. Ev sahipliği yaptığı etkinliklerle de adından sıkça söz ettiren bu kamp alanı, 5-7 Temmuz tarihlerinde bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor. Düğün konseptli Kamp UDA ile eğlence, kamp, deniz ve harika etkinlikler bir arada olacak. Patagonya World’ün mavi bayraklı plajında eşsiz anılar biriktirmek, yeşil alanlarda stresten uzaklaşmak ve sevdiklerimizle unutulmaz bir kamp deneyimi yaşamak, Temmuz ayında Kamp UDA ile hayalden gerçeğe dönüşecek. Yaz tatilinde neler yapsam diye düşünüyorsan, bu kamp etkinliğini mutlaka listeye al.

 

Hadi! Kamp UDA’ya gidiyoruz!

Email Bültenine Abone Olun

Gise.COM'un kişisel verilerimi kullanarak, kampanya ve genel duyurular ile ilgili iletişim kurmasına izin veriyorum. (Kaydolmanız durumunda kabul etmiş sayılırsınız.)
Benzer Blog Yazıları Tümünü Göster
Sadece Gişe üyelerine sunulan fırsat ve indirimlerden yararlan.

Aradığınız tüm etkinliklere Gişe’den ulaşın.

Gise.com Nedir? Gise.com kamp, festival, konser, etkinlik, otobüs, uçak bileti gibi farklı kategorilerde tüm etkinlik ve seyahat biletlerinizi alabileceğiniz bir online bilet satış platformudur. Farklı kategorilerdeki tüm biletlere farklı farklı sitelere girmeden tek bir yerden alışveriş kolaylığı tanıyan gise.com, hem organizatör hem de katılımcılar için ortak bir alan açmayı misyon edinmiştir. Kültür, sanat, ortak toplumsal yaşam gibi değerleri önceleyen bir yönetim anlayışıyla, doğru biletin doğru yolcu veya katılımcıda olması için kolay ve kaliteli bir bilet hizmeti sunmayı vizyon edinmiştir. Etkinlik bileti ya da seyahat bileti fark etmeksizin tüm biletler gise.com ’da. Gise.com ‘u sosyal medyada takip etmek için yukarıdaki linkleri kullanabilir ya da @gisecomda kullanıcı adıyla bizi arayabilirsiniz. Her türlü destek talebiniz için bize [email protected] adresinden ya da canlı chat alanından ulaşabilirsiniz.

Copyright @ 2024, tüm hakları saklıdır.