Etkinlik Rehberleri 847 02 Mayıs 2024

Eskişehir’de Festival Havası: Eskişehir Karnavalı

Hazal Zeynep HİSARLI

Eskişehir’de Festival Havası: Eskişehir Karnavalı

Eskişehir, 18-19 Mayıs tarihlerinde eğlence dolu bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Canlı eğlence hayatı, kültürel zenginlikleri ve genç nüfusu ile öne çıkan şehir, Mayıs ayında da konserler ve etkinlikler ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Her yaştan eğlence tutkunlarına hitap edecek Eskişehir Karnavalı da kaçırılmayacak etkinlikler arasında. Müzik ve eğlencenin bir araya geleceği festival için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Eskişehir etkinlikleri arasında öne çıkan bu festivalde harika konserler ve ünlü sanatçılar da bizlerle olacak. Mayıs ayının eşsiz atmosferinde yaşanacak unutulmaz anlar ile yazın gelişini kutlamak için harika bir fırsat 18-19 Mayıs’ta Eskişehir’in eğlence adresi olacak. Gelin heyecanla beklenen bu etkinliğe biraz daha yakından bakalım.

 

Eskişehir Karnavalı Konserleri ile Müzik Dolu Bir Deneyim

18-19 Mayıs’ta Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’nda gerçekleşecek Eskişehir Karnavalı, birbirinden ünlü isimlerin sahnelerine ev sahipliği yapacak. Sevdiğimiz sanatçıların dillerden düşmeyen şarkıları ile sevdiklerimizle unutulmaz anılar biriktireceğimiz festivalde iki gün boyunca eğlence hız kesmeden devam edecek. Can Bonomo, Selin Geçit, M Lisa, The Away Days, İlkay Şencan ve Anatolian Sessions gibi isimlerin sahne alacağı Eskişehir Karnavalı, şarkılara canlı olarak eşlik etmek ve enerji dolu konser deneyimleri yaşamak için eşsiz bir fırsat sunacak. Sabırsızlıkla beklediğimiz Eskişehir Karnavalı programı ise şu şekilde:

 

18 Mayıs Cumartesi

13:00-Mertcan Çalışkan/Furkan Ünver

14:00-Harun Yeşiller

15:00-Atahan Şahin

16:00-Folt

17:00-Barış Senlikoğlu/Kemal Kaya

18:00-Selin Geçit

20:00-Can Bonomo

 

19 Mayıs Pazar

13:00-Neb-1

14:00-Aras Ofluoğlu

15:00-Oğulcan Durak

16:00-The Away Days

17:00-Anatolian Sessions

19:00-M Lisa

21:00-İlkay Şencan

 

Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı

Açıkhava müzesi olarak da her gün yüzlerce ziyaretçiye kapılarını açan Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı, huzur dolu atmosferi ve pek çok etkinliğe ev sahipliği yapmasıyla Eskişehir’in gözde yaşam alanlarından biri olarak öne çıkıyor. Tepebaşı konumunda yer alan park; bisiklet ve yürüyüş yolları, geniş yeşil alanları ile Eskişehir’in uğrak noktalarından biri olma özelliğini taşıyor. Merkezi bir konumda yer alması sebebiyle sağladığı ulaşım kolaylığı ile de, özellikle Eskişehir halkının sıklıkla tercih ettiği mekanlar arasında. Bu yıl 18-19 Mayıs’ta Eskişehir Karnavalı’na ev sahipliği yapmaya hazırlanan Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı, sahip olduğu tüm özelliklerle bu karnavalı daha eşsiz bir hale getiriyor. Açık alanda ve muhteşem bir doğa içerisinde yaşanacak festival deneyimi, konserleri ve etkinlikleri unutulmaz anılara dönüştürmek için harika bir imkan sağlıyor. Mayıs ayında güzelleşen havaların tadını böylesi bir mekânda eğlence dolu bir festivalle çıkarmak, Eskişehir’in enerjisine yeni bir tat katacak.

 

Eskişehir Karnavalı’na Katılım Nasıl Sağlanacak?

Eskişehir Karnavalı, her yaştan katılımcıya kapılarını açmak için hazırlıklara devam ediyor. Yaş sınırının olmadığı etkinlikte 13 yaş ve üzeri katılımcılar bilet ile festivale katılım sağlayabilecek. 13 yaş ve altı ise velileriyle etkinliğe giriş yapabilecekler. Günlük giriş ve kombine bilet seçenekleriyle ister iki boyunca ister tek günlük giriş yapılabilecek. “Kombine bilet nedir?” diye sormak isteyenler için kombine bileti “etkinliğe her iki gün için giriş hakkı sağlayan bilet çeşidi” olarak tanımlayabiliriz. Aynı zamanda 1+1 bilet kombine bilet seçeneği ile kampanyadan faydalanarak iki kişilik indirimli giriş seçeneği de bilet kategorileri arasında.

 

Eskişehir’de Eğlencenin Adresi: Eskişehir Karnavalı

Gerek konumu gerek tarihleri ve eğlence dolu programı ile Eskişehir Karnavalı tüm eğlence severleri bu etkinlikte buluşmaya bekliyor. 18-19 Mayıs’ta Eskişehir’deysen takvimlerde işaretlemeyi ve yerini şimdiden ayırtmayı unutma. Her yaştan katılımcının eğlenceye kapı aralayacağı festivalde Can Bonomo, Selin Geçit, M Lise ve İlkay Şencan gibi ünlü isimlerin canlı performanslarına tanıklık etmek için Eskişehir’in yoğun ilgisi devam ediyor. Eğlenmeye hazırsan, sen de 18-19 Mayıs’ta Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’nda bizlerle buluş ve eğlenceye ortak ol! Eskişehir Karnavalı’nda görüşmek üzere…

Email Bültenine Abone Olun

Gise.COM'un kişisel verilerimi kullanarak, kampanya ve genel duyurular ile ilgili iletişim kurmasına izin veriyorum. (Kaydolmanız durumunda kabul etmiş sayılırsınız.)
Benzer Blog Yazıları Tümünü Göster
Sadece Gişe üyelerine sunulan fırsat ve indirimlerden yararlan.

Aradığınız tüm etkinliklere Gişe’den ulaşın.

Gise.com Nedir? Gise.com kamp, festival, konser, etkinlik, otobüs, uçak bileti gibi farklı kategorilerde tüm etkinlik ve seyahat biletlerinizi alabileceğiniz bir online bilet satış platformudur. Farklı kategorilerdeki tüm biletlere farklı farklı sitelere girmeden tek bir yerden alışveriş kolaylığı tanıyan gise.com, hem organizatör hem de katılımcılar için ortak bir alan açmayı misyon edinmiştir. Kültür, sanat, ortak toplumsal yaşam gibi değerleri önceleyen bir yönetim anlayışıyla, doğru biletin doğru yolcu veya katılımcıda olması için kolay ve kaliteli bir bilet hizmeti sunmayı vizyon edinmiştir. Etkinlik bileti ya da seyahat bileti fark etmeksizin tüm biletler gise.com ’da. Gise.com ‘u sosyal medyada takip etmek için yukarıdaki linkleri kullanabilir ya da @gisecomda kullanıcı adıyla bizi arayabilirsiniz. Her türlü destek talebiniz için bize [email protected] adresinden ya da canlı chat alanından ulaşabilirsiniz.

Copyright @ 2024, tüm hakları saklıdır.