Etkinlik Rehberleri 330 10 Ekim 2023

Camprail 10. Yıl Kampı Patagonya World’de

Hazal Zeynep HİSARLI

Camprail 10. Yıl Kampı Patagonya World’de

Kocaeli'nin doğal güzelliklerinin ortasında, 13-15 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan Camprail 10. Yıl Kampı; müzik, doğa ve eğlence tutkunlarını bir araya getirmeye hazırlanıyor. Her yıl daha da büyüyen ve renklenen Camprail etkinlikleri, 10. yılını kutlamak için oldukça özel bir programla bizi karşılıyor. Uzi, Lvbel C5, Tefo&Seko ve Macivert’in sahneleriyle müziğin ve doğada kamp yapmanın eşsiz uyumuna katılmak için Camprail 10. Yıl Kampı kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Muhteşem konserlerin yanında birbirinden eğlenceli dj performansları da bu kampı eşsiz bir deneyime dönüştürüyor.

Camprail 10. Yıl Kampı programı bununla da sınırlı kalmıyor ve yogadan zumbaya, voleybol turnuvasından badmintona kadar pek çok sportif faaliyetle de kamp deneyiminizi aktif geçirmenize olanak sağlıyor. İstanbul’a yakın konumu, mavi bayraklı plajı ve yeşil doğasıyla Patagonya World; Camprail 10. Yıl Kampı’nda yüksek enerjiyi hissedeceğiniz, dönüş yolunda unutulmaz anılarla ayrılacağınız bir alan sunuyor.

Uzi ve Lvbel C5 Camprail 10. Yıl Kampı’nda

Camprail 10. Yıl Kampı’nın, Ekim etkinlikleri arasında en hareketlilerden biri olacağı şimdiden göze çarpıyor. Peki bu yüksek enerji nereden geliyor? Tabi ki birbirinden muhteşem konserlerden!

Kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte açık hava konserleri de yavaş yavaş bizlere elveda diyecek. Havalar soğumadan, sonbaharın ılıman havasında muhteşem bir açık hava konser deneyimi yaşamak için Ekim konserleri köprüden önceki son çıkış. Doğayla iç içe, eşsiz bir açık hava konser deneyimi içinse Patagona World bizim vazgeçilmez adresimiz.

Güçlü beatleri, eğlenceli şarkıları ve rap müziği seviyorsan; Camrail 10. Yıl Kampı konserleri tam da sana göre. Uzi konserleri ve atmosferinin değişmeyen enerjisi, Lvbel C5 şarkıları ile hareketli ritimler “iyi ki bu kampa geldim” demen için en büyük nedenlerin arasında olacak.

13 Ekim’de Lvbel C5, 14 Ekim’de Uzi Camprail 10. Yıl Kampı sahnesinde olacak.

Uzi ve Lvbel C5’in en sevilen şarkılarını açık havada canlı olarak dinleme fırsatını kaçırma!

Camprail 10. Yıl Kampı Etkinlikleri

Muhteşem konserlerden bahsettik. Şimdi sıra biraz da kamp boyu sürecek etkinliklerden konuşmaya geldi.

Kamp etkinlikleri hem doğa hem de eğlence severlerin en çok ilgisini çeken kısımlardan biridir. Bu konuda Camprail 10. Yıl Kampı etkinlik programının hakkını vermek gerekir diye düşünüyoruz. Çünkü eğlenceli mi eğlenceli, dolu dolu bir kamp programı bizleri bekliyor.

Camprail 10. Yıl Kampı’nda voleybol turnuvasına katılabilir, zumba yapabilir, yoga pratikleriyle doğanın içinde rahatlamayı hissedebilirsin. Outdoor sporlarını sevenler için Kocaeli’nin doğal atmosferi içinde bir trekking aktivitesi de programda yer alıyor.

Çevre koruma etkinliklerinde yer almak sana iyi geliyorsa ya da bu konuda bir deneyim kazanmak istiyorsan; Patagonya World’ün huzur veren doğasını sürdürülebilir kılmak için çöp toplama etkinliklerine katılmanı da önemle tavsiye ederiz.

Camprail 10. Yıl Kampı demişken Patagonya World’ün muhteşem günbatımı manzarasından bahsetmemek olmaz. Akşam konserleri başlamadan önce bir mola vermek istersen, seni bu manzarayı izlemeye davet ediyoruz.

Camprail 10. Yıl Kampı Alanında Nelere İhtiyacımız Olacak?

Camprail 10. Yıl Kampı için çadırını ve kişisel eşyalarını alıp gelmen yeterli! Çadırın yoksa, çadır kiralama seçeneklerinden de faydalanabilirsin. “Biz ezelden beri kampçıyız, karavanla geleceğiz” dersen, karavan girişi seçeneğine göz atmanı tavsiye ederiz.

Patagonya World’ün sunduğu konforlu konaklama imkanları ile yeme-içme gibi ihtiyaçlarınızı kamp alanından sağlayabilirsiniz. Camprail 10. Yıl Kampı için kurulacak standlarda birbirinden leziz yemeklerin tadına bakabilir ve kamp deneyimini nefis bir şölene dönüştürebilirsiniz. Kendi lezzetlerinizi yaratmak isterseniz dışarıdan yiyecek-içecek getirmek de seçenekler arasında.

Camprail 10. Yıl Kampı’nı anlat anlat bitiremeyiz doğrusu. Ama uzun lafın kısası “bu kamp kaçmaz”. Kış gelmeden önce sezonun kapanışını eğlenceli bir kampla yapmak isterseniz, Camprail 10. Yıl Kampı doğru adres. Açık havada konser, çadır kampı ve muhteşem bir festival havası… Her şey dört dörtlük.

13-15 Ekim için takimleri işaretledik, hazırlıkları tamamladık. Heyecanla Camprail 10. Yıl Kampı’nı bekliyoruz!

Email Bültenine Abone Olun

Gise.COM'un kişisel verilerimi kullanarak, kampanya ve genel duyurular ile ilgili iletişim kurmasına izin veriyorum. (Kaydolmanız durumunda kabul etmiş sayılırsınız.)
Benzer Blog Yazıları Tümünü Göster
Sadece Gişe üyelerine sunulan fırsat ve indirimlerden yararlan.

Aradığınız tüm etkinliklere Gişe’den ulaşın.

Gise.com Nedir? Gise.com kamp, festival, konser, etkinlik, otobüs, uçak bileti gibi farklı kategorilerde tüm etkinlik ve seyahat biletlerinizi alabileceğiniz bir online bilet satış platformudur. Farklı kategorilerdeki tüm biletlere farklı farklı sitelere girmeden tek bir yerden alışveriş kolaylığı tanıyan gise.com, hem organizatör hem de katılımcılar için ortak bir alan açmayı misyon edinmiştir. Kültür, sanat, ortak toplumsal yaşam gibi değerleri önceleyen bir yönetim anlayışıyla, doğru biletin doğru yolcu veya katılımcıda olması için kolay ve kaliteli bir bilet hizmeti sunmayı vizyon edinmiştir. Etkinlik bileti ya da seyahat bileti fark etmeksizin tüm biletler gise.com ’da. Gise.com ‘u sosyal medyada takip etmek için yukarıdaki linkleri kullanabilir ya da @gisecomda kullanıcı adıyla bizi arayabilirsiniz. Her türlü destek talebiniz için bize [email protected] adresinden ya da canlı chat alanından ulaşabilirsiniz.

Copyright @ 2024, tüm hakları saklıdır.