Etkinlik Rehberleri 353 20 Mayıs 2024

Bu Yazın Büyük Eğlencesi: Gezgin Fest’24

Gişe

Bu Yazın Büyük Eğlencesi: Gezgin Fest’24

Haziran ayı, sıcacık bir havayı ve enerji dolu etkinlikleri kucaklamak için kapıda! Mayıs ayını bitirirken hem yaz planları hem de festival hazırlıkları devam ediyor. Bu yazın en çok konuşulacak yaz festivallerinden birisi ise Gezgin Fest’24. Birbirinden ünlü isimlerin konserleri ve kamp yapmanın verdiği huzurla unutulmaz deneyimler arasına gireceği şimdiden belli. 14-16 Haziran tarihlerinde Patagonya World Kocaeli’de gerçekleşecek festival için heyecanlı geri sayım devam ediyor. Gezgin Fest’24 yaklaşırken, gelin bu etkinliğe biraz daha yakından bakalım.

 

Gezgin Fest’24

2017 yılından beri binlerce katılımcıyı ağırlayan ve Mohsen Namjoo, Boney M, Kadebostany, Barcelona Gipsy, Teoman, Athena, Duman, Selda Bağcan, Hayko Cepkin, Haluk Levent, Ezhel gibi sevilen isimlerin sahnelerine ev sahipliği yapan, kamp denince akla ilk gelen festivallerden biri olan Gezgin Fest, 2024 yazında da Patagonya World’de eğlence severleri bekliyor. Kocaeli/Seyrek’te konumlanmış; kamp, doğa ve macera severlerin kaçış noktası olan Patagonya World, bizlere 3 gece 4 günlük kamp konaklamalı bir ütopya vadediyor. Gezgin Fest bu yaz da kampı, müziği, dansı ve heyecanı Patagonya’ya getiriyor. Denize karşı şarkılar söyleyeceğimiz dolu dolu 3 gün için sabırsızlanıyoruz! İstanbul’a yakın konumu ve muhteşem doğasıyla Patagonya World Kocaeli, Gezgin Fest deneyimini üst seviyeye taşıyor ve unutulmaz anıların kapısını aralıyor.

 

Gezgin Fest’24 Konserleri

Müzik, dans, doğa, kamp ve eğlencenin bir araya geldiği Gezgin Fest’te bu yıl da birbirinden ünlü isimler sahne alacak. Yaz konserleri denince akla ilk gelen açık hava konserleri, bu festivalin eşsiz bir parçası olacak. Sahne alacak isimler ise heyecanı ve coşkuyu artırmaya devam ediyor. Sevdiğimiz sanatçıların o hep dinlediğimiz şarkılarını Patagonya World’ün eşsiz doğası eşliğinde canlı olarak dinlemek, bu yazın en özel anlarından biri olacak. İşte Gezgin Fest’24’te sahne alacak o isimler:

 

14 Haziran:

-Dolu Kadehi Ters Tut

-Lil Zey

-Çağan Şengül

 

15 Haziran:

-Haluk Levent

-Melek Mosso

-Ahiyan

 

16 Haziran:

-Yüzyüzeyken Konuşuruz

-Pera

-Emre Fel

 

DJ Performansları:

-Kai Bellen

-Günhan

-Emre Isıyel

-Mood Rabbit

-Cisetta

Liste muhteşem! 3 gün boyunca sürecek sınırsız eğlence ile yazın dinamik enerjisi Patagonya World Kocaeli’de doruklarda yaşanacak!

 

Patagonya World Kocaeli

İstanbul’a sadece iki saat uzaklıkta yer alan Patagonya World, kamp severlerin en uğrak adreslerinden biri. Seyrek/Kocaeli’de yer alan Patagonya World; mavi bayraklı plajıyla sağladığı muhteşem deneyimler, çeşitli konaklama seçenekleri ve ev sahipliği yaptığı etkinliklerle canlı bir atmosferi sürdürmeye devam ediyor. Yeşil ve mavinin bir araya geldiği bu kamp alanı hem eğlenmek hem de stresten uzaklaşıp huzuru hissetmek isteyenler için birçok alan sunuyor. Yürüyüş yolları, plaj, yeşil alanlar, etkinlik alanları ve birçok seçenekle, güzel bir tatil geçirmenin adreslerinden biri haline geliyor. 14-16 Haziran’da Gezgin Fest’24’e ev sahipliği yapmaya hazırlanan alanda heyecan şimdiden dorukta! Sen de hem kamp yapmayı hem de eğlenmeyi seviyorsan bu festivali kaçırma deriz. Dolu Kadehi Ters Tut, Melek Mosso, Haluk Levent, Pera ve sevdiğimiz birçok sanatçının konserleriyle yazı değerlendirmenin eğlenceli yollarından birine kapı arala. Gezgin Fest’24 ‘te görüşmek üzere…

Email Bültenine Abone Olun

Gise.COM'un kişisel verilerimi kullanarak, kampanya ve genel duyurular ile ilgili iletişim kurmasına izin veriyorum. (Kaydolmanız durumunda kabul etmiş sayılırsınız.)
Benzer Blog Yazıları Tümünü Göster
Sadece Gişe üyelerine sunulan fırsat ve indirimlerden yararlan.

Aradığınız tüm etkinliklere Gişe’den ulaşın.

Gise.com Nedir? Gise.com kamp, festival, konser, etkinlik, otobüs, uçak bileti gibi farklı kategorilerde tüm etkinlik ve seyahat biletlerinizi alabileceğiniz bir online bilet satış platformudur. Farklı kategorilerdeki tüm biletlere farklı farklı sitelere girmeden tek bir yerden alışveriş kolaylığı tanıyan gise.com, hem organizatör hem de katılımcılar için ortak bir alan açmayı misyon edinmiştir. Kültür, sanat, ortak toplumsal yaşam gibi değerleri önceleyen bir yönetim anlayışıyla, doğru biletin doğru yolcu veya katılımcıda olması için kolay ve kaliteli bir bilet hizmeti sunmayı vizyon edinmiştir. Etkinlik bileti ya da seyahat bileti fark etmeksizin tüm biletler gise.com ’da. Gise.com ‘u sosyal medyada takip etmek için yukarıdaki linkleri kullanabilir ya da @gisecomda kullanıcı adıyla bizi arayabilirsiniz. Her türlü destek talebiniz için bize [email protected] adresinden ya da canlı chat alanından ulaşabilirsiniz.

Copyright @ 2024, tüm hakları saklıdır.