Etkinlik Rehberleri 455 12 Haziran 2023

Bu Yaz Kesinlikle Gidilmesi Gereken 5 Festival

Gişe

 

Bu Yaz Kesinlikle Gidilmesi Gereken 5 Festival

Yaz denince pek çoğumuzun aklına festivaller gelir. Eğlencenin doruklara çıktığı bu festivaller, çok sayıda olduğu için herkesin isteklerine uygun bir etkinlik bulmak mümkün. Çeşitli sanatçıların konser verdiği, eğlenceli oyunların oynandığı, lezzetli yemeklerin tadıldığı festivaller hepimizi heyecanlandırıyor. Peki bu yaz kesinlikle gidilmesi gereken 5 festival hangisi?

Gezgin Fest 23 Patagonya World

Kocaeli’nin gizli cenneti olarak bilinen Patagonya World, eşsiz doğası ile tam bir kamp alanı. Seyrek Plajı’nın kıyısında bulunan bu geniş alan, pek çok yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapıyor. Bu yıl 23 – 25 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Gezgin Fest 23, Patagonya World’de gerçekleşecek. Seyrek Sahili’nin eşsiz manzarası ve doğası içinde birbirinden eğlenceli konserleri dinlemek çok keyifli olacak. Patagonya World’e gelmek için havayolu, karayolu ve demiryolu ulaşım seçenekleri mevcut. Kocaeli Otogar’dan toplu taşıma ile Patagonya World’e ulaşım oldukça basit. Özellikle kamp hayatını ve doğayı sevenler olarak Gezgin Fest 23 Patagonya World Festivali’ni mutlaka ziyaret etmeliyiz.

 

Wolfest '23 | International Outdoor & Music Festival

İstanbul’dan uzaklaşmadan eğlenceli bir festival deneyimi yaşamak için Wolfest '23 | International Outdoor & Music Festival mükemmel bir fırsat sunuyor. Doğa sporları ile kaliteli müziği bir araya getiren bu festival, Jack Wolfskin ana sponsorluğunda Kilyos Doğada Yaşam Okulu’nda gerçekleştirilecek. 9 – 10 – 11 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek festivalde, pek çok sevilen sanatçı yer alıyor. Eğlenceli konserler eşliğinde doğanın tadını çıkarabileceğimiz bir festival bizleri bekliyor. Kamplı, kampsız kombine ve günlük bilet seçenekleri mevcut. Hatta karavanıyla katılmak isteyenler için özel karavan alanı da bulunuyor. Sınırsız müzik, eğlence ve eşsiz doğa Wolfest ‘23’te!

 

Uludağ Müzik Festivali 2023

Uludağ’ın zirvesinde mükemmel bir manzaraya bakarken popüler sanatçı ve DJ performansları ile eğlencenin tadını beraber çıkaralım. Etkinlik ve müzik dolu bu festivalde pek çok atölyeye katılabilir, oyun oynayabilir, doğa yürüyüşü ve yoga yapabilir, dans edebiliriz. Tüm gün pek çok sanatçının sırayla verdikleri konserlerden sonra gece boyu devam edecek DJ performanslar, dans etmeye doymamızı sağlayacak. Günlük, kombine, kombine + sahne önü, otel + kombine bilet seçenekleri mevcut. Avantajlı biletleri kaçırmadan Uludağ’ın bu dopdolu müzik festivali içinde yer almamız mümkün.

 

What A Fest 2023 – WAF

İzmir Selçuk’ta Pamucak Sahil’de gerçekleşecek olan What A Fest, 19 – 23 Temmuz tarihlerini kapsıyor. Oldukça uzun bir festival olan WAF’de sınırsız eğlenceye doyabiliriz. Çok sayıda sanatçının sahnesiyle birlikte kampın ve denizin tadını da çıkarabiliriz. Günlük, kombine ve kamp + kombine bilet seçenekleri mevcut. 5 gün boyunca aralıksız devam edecek olan bu festivalde, alanda hem sınırsız eğlence için pek çok oyun hem de lezzetli yemekler yer alıyor. Hepimizin kendimize göre bir eğlence bulabileceğimiz çok zengin bir festival What A Fest’te bizleri bekliyor!

 

Antalya Coffee Fest

Kahveden vazgeçemeyenler olarak hepimizin merakla beklediği kahve festivali Antalya’da! 24 – 25 Haziran tarihlerinde Antalya Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek olan bu festivalde, pek çok ücretsiz seminer ve workshop yer alıyor. Ayrıca kesintisiz müzik keyfi de festivalin eğlencesine eğlence katıyor. Kahveye dair tüm profesyonellerin bir araya geldiği Antalya Coffee Fest’te ücretsiz kahve tadımları ile damağımızı şenlendirebiliriz. En güzel yaz festivalleri arasında bulunan coffee fest, kahveye doymamızı sağlayacak.

Eşsiz bir deneyim için bu yaz kesinlikle gidilmesi gereken 5 festivalin biletini Gise.com’da bulabilir ve festivaller hakkında daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Her biri birbirinden zengin bu festivallerde, birlikte eğlenebiliriz!

 

Email Bültenine Abone Olun

Gise.COM'un kişisel verilerimi kullanarak, kampanya ve genel duyurular ile ilgili iletişim kurmasına izin veriyorum. (Kaydolmanız durumunda kabul etmiş sayılırsınız.)
Benzer Blog Yazıları Tümünü Göster
Sadece Gişe üyelerine sunulan fırsat ve indirimlerden yararlan.

Aradığınız tüm etkinliklere Gişe’den ulaşın.

Gise.com Nedir? Gise.com kamp, festival, konser, etkinlik, otobüs, uçak bileti gibi farklı kategorilerde tüm etkinlik ve seyahat biletlerinizi alabileceğiniz bir online bilet satış platformudur. Farklı kategorilerdeki tüm biletlere farklı farklı sitelere girmeden tek bir yerden alışveriş kolaylığı tanıyan gise.com, hem organizatör hem de katılımcılar için ortak bir alan açmayı misyon edinmiştir. Kültür, sanat, ortak toplumsal yaşam gibi değerleri önceleyen bir yönetim anlayışıyla, doğru biletin doğru yolcu veya katılımcıda olması için kolay ve kaliteli bir bilet hizmeti sunmayı vizyon edinmiştir. Etkinlik bileti ya da seyahat bileti fark etmeksizin tüm biletler gise.com ’da. Gise.com ‘u sosyal medyada takip etmek için yukarıdaki linkleri kullanabilir ya da @gisecomda kullanıcı adıyla bizi arayabilirsiniz. Her türlü destek talebiniz için bize [email protected] adresinden ya da canlı chat alanından ulaşabilirsiniz.

Copyright @ 2024, tüm hakları saklıdır.