Etkinlik Rehberleri 304 31 Ağustos 2023

Ayı Yemeği Kampı'23 Patagonya World'de

Hazal Zeynep HİSARLI

Ayı Yemeği Kampı’23 Patagonya World’de

 

2018’den bu yana, “ayıseverlerin” her yıl bir araya geldiği Ayı Yemeği Kampı bu yılı da es geçmiyor ve yepyeni, eğlence dolu bir kampa hazırlanıyor. Deniz, güneş ve bol yemek diyerek yola çıkan bu kamp etkinliği hem bir lezzet şölenini hem de kaçırılmayacak bir kamp deneyimini bir araya getiriyor. Doğanın içinde kamp yaparken pratik ve lezzetli öğünler için ipuçları da bulacağınız bu üç gün, kendinize verdiğiniz müthiş bir armağan olacak. Yeni kampseverlerle tanışmak için de harika fırsatlar yakalayacak ve gelecek kamp deneyimleriniz için yeni ufuklar keşfedeceksiniz. Akşamın tatlı serinliğinde sohbet edip, gelecek kamplarınız için yeni planlar oluşturmaya başlayacaksınız.

 

Eğer siz de kamp hayatı ile birbirinden güzel lezzet deneyimlerini aynı yerde yaşamak istiyorsanız Ayı Yemeği Kampı’23’ü kaçırmayın deriz!

 

Patagonya World ve Ayı Yemeği Kampı

 

Bu yıl altıncısı düzenlenecek olan Ayı Yemeği Kampı, Patagonya World/ Kocaeli’de, maceraseverleri bir araya getiriyor. Bu etkinlikte, İstanbul’a yakınlığıyla kamp sevdalılarının uğrak noktası haline gelen Patagonya World’ün muhteşem denizinin ve huzur veren doğasının tadını Ayı Yemeği lezzetleriyle birlikte çıkarma fırsatı yakalayacaksınız. Durmak bilmeyen kamp etkinlikleriyle hızına yetişilemeyen Patagonya World’ü daha yakından tanıyacak ve “kampımız geldi bizim” dediğiniz anda yola çıkılacak lokasyonunuz olarak rotalarınız arasına kaydedeceksiniz.

 

Patagonya World’ün bugüne kadar ev sahipliği yaptığı buluşmalara göz atmak ve güncel kamp etkinliklerini öğrenmek için @patagonyaworld Instagram hesabını takip edebilirsiniz.

 

Ayı Yemeği Kampı’23’ün Tadımlık Lezzetleri

 

Ayı Yemeği Kampı’23; kokusuyla başımızı döndürecek, lezzetiyle damağımızda iz bırakacak tadımlık öğünleriyle kamp deneyiminize yeni bir boyut kazandıracak. İlk günü harika bir isli köfteyle açan Ayı Yemeği Kampı’23, ikinci günü öğlen yaz menüsüyle ferahlatıp akşamında leziz mi leziz bir döner ziyafeti verecek. Üçüncü güne ise sosisli sandviçle hızlı bir giriş yapacak. Kamp denince akla gelen pratik ve lezzetli yemeklerle birlikte geçireceğiniz bu üç günün ardından bir sonraki Ayı Yemeği Kampı’nı iple çekeceğinize şüphe yok!

 

Ayı Yemeği Kampı’23’te Sosyal Sorumluluk

 

İnsanları güzel bir kamp etkinliği etrafında bir araya getirmenin yanında sosyal sorumluluk alanında da fayda sağlamak isteyen Ayı Yemeği Kampı’23, yanınızda getireceğiniz bazı yardım malzemeleriyle ihtiyaç sahiplerine destek olmayı ve çocuklar için çalışmalar yapmayı hedefliyor. Yanınızda getireceğiniz kitaplarla kütüphanelere destek olmaya, oyuncaklarla çocuklara ulaşmaya ve gıda malzemeleriyle ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye yardımcı olabilirsiniz. Üstelik, getirilen desteklere göre hediye etkinliği hakkı da kazanabilirsiniz.

 

Kendisi için bir şeyler yaparken aynı zamanda başkaları için de faydalı olmayı kim istemez ki? O halde Ayı Yemeği Kampı’23’ün kapıları size sonuna kadar açık. Siz de bu eşsiz kamp etkinliği için yerinizi ayırtın ve bize katılın. Haydi bekliyoruz!

 

Ayı Yemeği Kampı’23 ile ilgili detaylı bilgilere ve bilet ekranına ulaşmak için sitemizde yer alan etkinlikler sayfasına göz atabilirsiniz.

 

İyi eğlenceler!

Email Bültenine Abone Olun

Gise.COM'un kişisel verilerimi kullanarak, kampanya ve genel duyurular ile ilgili iletişim kurmasına izin veriyorum. (Kaydolmanız durumunda kabul etmiş sayılırsınız.)
Benzer Blog Yazıları Tümünü Göster
Sadece Gişe üyelerine sunulan fırsat ve indirimlerden yararlan.

Aradığınız tüm etkinliklere Gişe’den ulaşın.

Gise.com Nedir? Gise.com kamp, festival, konser, etkinlik, otobüs, uçak bileti gibi farklı kategorilerde tüm etkinlik ve seyahat biletlerinizi alabileceğiniz bir online bilet satış platformudur. Farklı kategorilerdeki tüm biletlere farklı farklı sitelere girmeden tek bir yerden alışveriş kolaylığı tanıyan gise.com, hem organizatör hem de katılımcılar için ortak bir alan açmayı misyon edinmiştir. Kültür, sanat, ortak toplumsal yaşam gibi değerleri önceleyen bir yönetim anlayışıyla, doğru biletin doğru yolcu veya katılımcıda olması için kolay ve kaliteli bir bilet hizmeti sunmayı vizyon edinmiştir. Etkinlik bileti ya da seyahat bileti fark etmeksizin tüm biletler gise.com ’da. Gise.com ‘u sosyal medyada takip etmek için yukarıdaki linkleri kullanabilir ya da @gisecomda kullanıcı adıyla bizi arayabilirsiniz. Her türlü destek talebiniz için bize [email protected] adresinden ya da canlı chat alanından ulaşabilirsiniz.

Copyright @ 2024, tüm hakları saklıdır.