Etkinlik Rehberleri 419 08 Haziran 2023

Wolfest 2023 Hakkında

Gişe

 

 

Wolfest 2023 Hakkında

Yaz festivalleri 2023 yılında da müzik ve dans tutkunlarını bir araya getirmeye devam ediyor. 2023 eğlence takviminde yerini alan etkinliklerden biri de Wolfest 2023. 9-10-11 Haziran 2023 tarihinde İstanbul Kilyos’ta düzenlenecek olan aktivite kamp, spor ve müziği aynı anda deneyimlemeye imkan tanıyor. Uluslararası müzik ve outdoor festivali olarak bilinen etkinlik ailece katılabileceğiniz bir aktivite. Doğayla iç içe keyifli zaman geçirmek isteyenler için harika bir fırsat olan Wolfest 2023, etkinlik boyunca devam eden açık hava ve spor aktiviteleriyle de renkli anlara sahne oluyor. Gise.com olarak sizleri Wolfest 2023 ile buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Wolfest 2023 hakkında daha detaylı bilgi almak için içeriğimize göz atabilirsiniz. 

 

Wolfest 2023 Program Detayları

Yaz mevsiminde ardı ardına sıralanan müzik festivalleri katılımcılara eğlence ve adrenalin dolu anlar vadediyor. Wolfest 2023, iyi müziğin yanı sıra doğa aktivitelerine meraklı olanların da keyifli vakit geçirmesini sağlayacak bir etkinlik. İstanbul’un Kilyos semtinde bulunan Doğada Yaşam Okulu içinde düzenlenecek olan etkinlik üç gün boyunca katılımcılara coşkulu zamanlar yaşatacak. Etkinlik süresince ana sahne ve DJ sahnesi olmak üzere iki farklı alanda birbirinden ünlü isimlerin performanslarını izlemek mümkün. 9 Haziran günü ana sahnede Can Bonomo, Evdeki Saat ve Deniz Sipahi yer alırken gecenin ilerleyen saatlerinde İlayda Aydoğar DJ sahnesinde katılımcılarla buluşacak. 10 Haziran günü ise Bedük, Emir Yargın - Klas Pop, Ezgi Yelen, Selin Sümbültepe ana sahnede performans sergilerken Furkan Kozanlı DJ kabininde katılımcıları müzikle coşturacak. 

Wolfest 2023 kapsamında katılımcılar için spor etkinlikleri, yan etkinlikler, açık hava etkinlikleri ve sağlık aktiviteleri de düzenleniyor. Etkinlik süresince stretching, zumba, animal flow, bocce, crossfit ve slackline gibi spor aktivitelerinin yanında morning yoga, evening yoga ve body awareness adlı sağlık aktivitelerine de katılmak mümkün. Bunun yanında sevdiklerinizle nature cooking workshop, ecological transformation, raw smoothie challenge, healthy diets for athletes adlı yan etkinliklere katılıp birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz. Açık hava etkinliklerine meraklı olanlar için alanda trekking, skygazing, photography tour, night trekking ve cycling tour gibi aktiviteler var. Ayrıca etkinlik alanında çocuklar için de renkli aktivitelere yer veriliyor. Aktivite alanında gerçekleştirilecek programlar arasında puppet making from waste material, exploring nature, cycling tour for kids, t-shirt painting workshop, kids yoga ve SPX kids bootcamp bulunuyor. 

 

Wolfest 2023’e Nasıl Gidilir?

Doğada Yaşam Okulu etkinlik alanına ulaşım için transfer hizmetinden yararlanabilirsiniz. Transferler Kadıköy Evlendirme Dairesi’nden tek yön 30 TL, Hacıosman Metro İstasyonu’ndan ise tek yön 20 TL karşılığında gerçekleştirilir. Transfer rezervasyonu için [email protected] adresinden kayıt yaptırabilirsiniz. Festivalin 1. ve 2. günü Kadıköy Evlendirme Dairesi’nden 09:00 ile 00:00 arası gidiş, mekandan 10:30 ile 01:30 saatleri arası dönüş imkanı bulunur. Hacıosman Metro İstasyonu’ndan gidişler 09:00 ile 23:00, alandan dönüşler ise 10:00 ile 01:30 arasındadır. Festivalin son günü her iki noktadan da gidişler 09:00’da başlayıp alandan dönüşler 18:00’de sonlanır. 

 

Wolfest 2023 Nerede Düzenlenir?

Kilyos’ta bulunan Doğada Yaşam Okulu 2018 yılında faaliyete başlamış olup kendine ait plajı ve eğitim alanı bulunur. 400 dönüm arazi üzerinde bulunan mekanda çadır alanı, kamp alanı, karavan parkı, survivor park yer alır. Çocukların ve gençlerin doğada olması amacıyla kurulan mekan, gençlerin macera ve keşif duygularını geliştirme ve kendilerini keşfetme amacı taşır. Doğada Yaşam Okulu’nda tüm yıl genç kampları, yetişkin kampları, şirket kampları ve kış kampları düzenlenir.

Siz de doğa, spor ve müziği bir araya getiren Wolfest 2023 için yerinizi şimdiden ayırtabilirsiniz. Gise.com olaral Wolfest 2023 etkinliği için ayrıcalıklı fırsatları ve özel avantajları sizlerle buluşturuyoruz. Wolfest 2023 için çeşitli kategorilerde düzenlenen tüm biletler Gise.com’da!


Wolfest 2023 için hazırlanan özel çalma listemizi incelemek isterseniz, buraya tıklayabilirsiniz.

Email Bültenine Abone Olun

Gise.COM'un kişisel verilerimi kullanarak, kampanya ve genel duyurular ile ilgili iletişim kurmasına izin veriyorum. (Kaydolmanız durumunda kabul etmiş sayılırsınız.)
Benzer Blog Yazıları Tümünü Göster
Sadece Gişe üyelerine sunulan fırsat ve indirimlerden yararlan.

Aradığınız tüm etkinliklere Gişe’den ulaşın.

Gise.com Nedir? Gise.com kamp, festival, konser, etkinlik, otobüs, uçak bileti gibi farklı kategorilerde tüm etkinlik ve seyahat biletlerinizi alabileceğiniz bir online bilet satış platformudur. Farklı kategorilerdeki tüm biletlere farklı farklı sitelere girmeden tek bir yerden alışveriş kolaylığı tanıyan gise.com, hem organizatör hem de katılımcılar için ortak bir alan açmayı misyon edinmiştir. Kültür, sanat, ortak toplumsal yaşam gibi değerleri önceleyen bir yönetim anlayışıyla, doğru biletin doğru yolcu veya katılımcıda olması için kolay ve kaliteli bir bilet hizmeti sunmayı vizyon edinmiştir. Etkinlik bileti ya da seyahat bileti fark etmeksizin tüm biletler gise.com ’da. Gise.com ‘u sosyal medyada takip etmek için yukarıdaki linkleri kullanabilir ya da @gisecomda kullanıcı adıyla bizi arayabilirsiniz. Her türlü destek talebiniz için bize [email protected] adresinden ya da canlı chat alanından ulaşabilirsiniz.

Copyright @ 2024, tüm hakları saklıdır.